ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 871 φορές

Κάθισαν βαριές στη ΒΕΡΟΙΑ οι… σαρδέλες Καλλονής!

Μία ακόμη ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, αυτή τη φορά στη Μυτιλήνη από την τοπική ΑΕΛ Καλλονής με σκορ 4-1, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο πλήρωσε για μία ακόμη φορά τα αμυντικά της προβλήματα, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μοιραία έχασε με το βαρύ αυτό σκορ!

Πλέον, άπαντες στο στρατόπεδο της «Βασίλισσας» θα πρέπει να «ξυπνήσουν» άμεσα ώστε να μην μπλέξει η ομάδα σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, αφού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος η εικόνα που παρουσιάζει είναι πραγματικά αγνώριστη.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά προσπαθώντας να πάρουν τα ηνία του αγώνα και στην πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ!

Ήταν το 12ο λεπτό όταν ο Καλτσάς της Καλλονής έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Χουάνμα με κοντινή προβολή έγραψε το 1-0 για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Η «απάντηση» της ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν άμεση, καθώς στο 16’ ο Καλτσάς εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Χογκ για το 1-1!

Η χαρά των «κυανέρυθρων» κράτησε μόνο λίγα δευτερόλεπτα, αφού μετά τη σέντρα ο Λεοζίνιο είδε εκτός τέρματος τον Τζινάρ και με ένα φοβερό σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής κρέμασε τον γκολκίπερ της «Βασίλισσας», δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του!

Στο 19’ οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσουν» πρόωρα τη νίκη τους όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή (;) του Πετρόπουλου από το Νέτο. Ωστόσο ο Τζινάρ είπε όχι στην εκτέλεση του Χουάνμα, πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και αποκρούοντας εντυπωσιακά!

Ο εξαιρετικός ρυθμός συνεχίστηκε, με τη ΒΕΡΟΙΑ να γίνεται πιο επικίνδυνη στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους και στο 30’ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Καμπαγιέρο βγήκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ!

Τρία λεπτά αργότερα ο Καμπαγιέρο έσπασε τη μπάλα στον Καλτσά αλλά το γύρισμά του χτύπησε σε σώμα αμυντικού και παραλίγο να καταλήξει στο δίχτυα του Χογκ!

Στο 35’ ήταν η σειρά της Καλλονής να απειλήσει την εστία του Τζινάρ, με του σουτ του Πετρόπουλου να καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας και την άμυνα της «Βασίλισσας» να αδρανεί για μία ακόμη φορά, ενώ στο 42’ οι «κυανέρυθροι» απάντησαν στα δοκάρια με το πλασέ του Μπεν να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Χογκ!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ρυθμό να είναι πιο υποτονικός. Η Καλλονή διατήρησε μια άκαρπη υπεροχή αλλά η ΒΕΡΟΙΑ ήταν πιο επικίνδυνη όταν επισκεπτόταν την αντίπαλη περιοχή και στο 70’ έφτασε κοντά στο γκολ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια της Καλλονής!

Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ! Μετά από μακρινή μπαλιά, ο Λεοζίνιο έγινε κάτοχος της μπάλας στα δεξιά και με κούρσα απέφυγε  τον Βεργώνη φτάνοντας απέναντι από τον Τζινάρ, τον οποίο νίκησε με πλασέ γράφοντας το 3-1!

Στο 85’ η ΒΕΡΟΙΑ έχασε την ευκαιρία να ξαναμπει στο ματς όταν η κεφαλιά του Κάμπορα, μετά από σέντρα του Μπαργκάν από αριστερά, κατέληξε μόλις άουτ!

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασαν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα ακόμη τέρμα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 4-1!

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Σπάθα από τον Πειραιά και των βοηθών του Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Σταθόπουλο (Ηλείας).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Β. Βλάχος): Χογκ, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (84’ Μαρσέλο), Μανούσος, Χουάνμα (75’ Ναβάρο), Πετρόπουλος (90’+ Αράς).

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Γκρανέρο): Τζίναρ, Βέρτζος (69’ Μπαργκάν), Καλί, Μαραγκός, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης (75’ Κάμπορα), Καλτσάς, Μπεν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16/03…