ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1152 φορές

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Δύο ομάδες που ισοβαθμούν (μαζί με την Κέρκυρα) στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής (16/03, 17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

ΑΕΛ Καλλονής και ΒΕΡΟΙΑ έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους στην κατηγορία και αναμένεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος με στόχο τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να οριστικοποιήσουν την παρουσία τους και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ματς, όπως και όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα της «Βασίλισσας του βορρά» οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ο τεχνικός της Καλλονής, Βαγγέλης Βλάχος, ανακοίνωσε την αποστολή των "σαρδελών", συμπεριλαμβάνοντας τόσο τον Σαλίμ Αράς όσο και τον Λιούμπομιρ Στεβάνοβιτς, που ήταν στη Σερβία για να βρεθεί στο νεογέννητο παιδάκι του. Εκτός είναι ο Μίνγκας που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή είναι ο Ανέστης Αναστασιάδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Στην διάθεση του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο τέθηκε ο Στέλιος Μαραγκός που εξέτισε την ποινή του, όπως και ο Μοχάμεντ Μπεν που είχε αποκλειστεί από το προηγούμενο ματς για αγωνιστικούς λόγους. Ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε επίσης στην αποστολή τους Νέτο, Καλί που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τις τελευταίες μέρες, ενώ αντίθετα οι Μπατιόν και Ναζλίδης δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και αποκλείστηκαν, κάτι που συνέβη και με τον τιμωρημένο Ραούλ Μπράβο.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Δαύκος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ρόχας, Αντέτζο, Καλτσάς, Κεϊτά, Πετρόπουλος, Ναβάρο, Χουάνμα, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Πιπίνης, Χωριανόπουλος, Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρης, Αράς, Ξύδας.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζιναρ, Μαλόν, Βέρτζος, Μαραγκός, Καλί, Νετο, Μπαλάφας, Βασκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιερο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Σπάθας από τον Σύνδεσμο Πειραιά, έχοντας βοηθούς τους Γρεβένη (Χαλκιδικής) και Σταθόπουλο (Ηλείας). Τέταρτος διαιτητής ο Δασκαλόπουλος από την Κορινθία.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Πολύ μικρή η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς σε δύο μόλις ματς έχουν βρεθεί αντίπαλοι με γηπεδούχο την Καλλονή και τη «Βασίλισσα» να φεύγει νικήτρια και στα δύο με 1-0 (Football League 2011-12) και 3-0 (Super League 2013-14).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ