ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 757 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Χωρίς Μπατιόν και Νέτο ξεκίνησε η προετοιμασία

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» μετά την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Εργοτέλη.

Όπως τόνισε και ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο στην συνέντευξη Τύπου, η ομάδα πλέον δεν έχει στόχους και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, αφού έχει απομακρυνθεί πολύ από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, ενώ με 1-2 νίκες θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία.

Έτσι, θα πρέπει να βρεθούν νέα κίνητρα για τους «κυανέρυθρους» ώστε να βγάλουν αξιοπρεπώς το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και να μην χαλάσουν την πολύ καλή εικόνα που «έχτισαν» με τόσο κόπο στον πρώτο γύρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το δύσκολο ματς της Δευτέρας (16/03) με την Καλλονή εκτός έδρας ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (10/03) με προπόνηση που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, μετά το Δευτεριάτικο ρεπό που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, τετράγωνα κατοχής της μπάλας, παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας και εκπαιδευτικό δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ρομπέρτο Μπατιόν (κάταγμα στα πλευρά) και Ντάρσι Νέτο (κάκωση στον αστράγαλο), με τον πρώτο να χάνει σίγουρα την αναμέτρηση της Μυτιλήνης και τον δεύτερο να είναι αμφίβολος.

Να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο ματς θα λείψει σίγουρα ο Ραούλ Μπράβο λόγω τιμωρίας και το πιθανότερο είναι να πάρει την θέση του -μετά από πολύ καιρό- ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ενώ κάρτες συμπλήρωσε και ο Σιρίλ Καλί που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση της Τετάρτης (11/03) θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Eνωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.