ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 924 φορές

Μόνο νίκη θέλει η ΒΕΡΟΙΑ με Εργοτέλη

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης, η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται το Σάββατο (07/03, 15:00) τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Το ματς θα διεξαχθεί -ως γνωστόν- χωρίς την παρουσία φιλάθλων, έπειτα από την απόφαση της Κυβέρνησης για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αγωνιστικής «κεκλεισμένων των θυρών».

Οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας», παρότι δεν θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου τους, είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις εντός έδρας επιτυχίες μιας και αγνοούν τη νίκη στο γήπεδό τους από το ματς της 19ης αγωνιστικής με τον Ο.Φ.Η.!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (06/03) και στην συνέχεια ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε τους παίκτες που επέλεξε στην αποστολή, αφήνοντας εκτός του τραυματία Μπατιόν και τον τιμωρημένο Μαραγκό.

Εκτός έμεινε και ο Μοχάμεντ Μπεν για αγωνιστικούς λόγους!

Στον αντίποδα, επιστρέφουν οι Μπαλάφας, Βάσκες, Καλτσάς που εξέτισαν την ποινή τους, όπως και ο Σιρίλ Καλί που αποθεραπεύτηκε.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Μπαλάφας, Βεργώνης, Βάσκες, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.