ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 971 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε ο Γκρανέρο, χωρίς δύο με Εργοτέλη

Υπό τις οδηγίες του Χοσέ Γκρανέρο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (05/03) στη «Βασίλισσα του βορρά».

Ο Ισπανός τεχνικός επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης (04/03) από την πατρίδα του, όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και έπιασε κατευθείαν δουλειά μιας και το Σάββατο (07/03) ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα με τη ΒΕΡΟΙΑ να υποδέχεται τον Εργοτέλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Πέμπτης (05/03) περιελάμβανε πρόγραμμα αποσυμφόρησης για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι μετά το καθιερωμένο ζέσταμα εξασκήθηκαν σε εκπαιδευτικά τετράγωνα και έκλεισαν την προπόνηση με αποθεραπεία.

Η προετοιμασία για το ματς με τους Κρητικούς θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (06/03) με προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, ενώ μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Σίγουροι απόντες από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο τραυματίας Μπατιόν που υπέστη κάταγμα στα πλευρά και θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες και ο τιμωρημένος Μαραγκός που θα εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.