ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1027 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Βλέπουν τα… θετικά της διακοπής

Από την στιγμή που η απόφαση της κυβέρνησης ήταν να ανασταλούν τα πρωταθλήματα, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αναγκασμένη να διατηρήσει τουλάχιστον τα οφέλη αυτής της διακοπής.

Κατά πρώτο λόγο η ηρεμία έχει επανέρθει στη «Βασίλισσα» μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ., με τον Χοσέ Γκρανέρο να έχει μία καλή ευκαιρία να ενσωματώσει ακόμη καλύτερα στην ομάδα τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, οι επιστροφές από τιμωρίες, δίνουν την δυνατότητα στον Ισπανό κόουτς να έχει πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν.

Ωστόσο, η προπόνηση της Παρασκευής (27/02) που διεξήχθη στο γήπεδο της Ειρηνούπολης, επεφύλασσε ορισμένα αγωνιστικά προβλήματα για το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας».

Ο Γκρανέρο είδε δύο παίκτες του να απέχουν από το πρόγραμμα καθώς ένιωσαν ενοχλήσεις και συγκεκριμένα τους Βέρτζο (πρόβλημα στον αστράγαλο) και Μπατιόν (ενοχλήσεις στα πλευρά).

Απών ήταν και ο Μπράνκο Όστοϊτς που μετέβη με άδεια στην Σερβία για προσωπικούς λόγους, ενώ να σημειωθεί ότι στην πατρίδα του μετέβη μετά το τέλος της προπόνησης και ο Ισπανός τεχνικός, καθώς αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα και αν όλα πάνε καλά αναμένεται να επιστρέψει την Δευτέρα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Έτσι, οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν το Σάββατο (28/02) υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Γκρανέρο, ενώ την Κυριακή (01/03) θα έχουν ρεπό.