ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1167 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Απόλυτη στήριξη σε Γκρανέρο

Τη στήριξη της τόσο στον προπονητή Χοσέ Γκρανέρο όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας εξέφρασε για μία ακόμα φορά η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν σε ΜΜΕ περί απομάκρυνσης του Ισπανού τεχνικού μετά την ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. το περασμένο Σάββατο.

Οι «κυανέρυθροι» τρέφουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Γκρανέρο και των συνεργατών του ενώ οι σχέσεις μεταξύ διοίκησης - προπονητή είναι εξαιρετικές, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ισπανός κόουτς θα παραμείνει έως το καλοκαίρι στο τιμόνι της ομάδας και έπειτα οι δύο πλευρές θα συζητήσουν σε νέα βάση το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Επιστρέφουν οι τιμωρημένοι

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης (24/02), μιας και την Καθαρά Δευτέρα ο Χοσέ Γκρανέρο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Στα ευχάριστα για τον Ισπανό προπονητή η επιστροφή των τιμωρημένων Καλτσά, Μαραγκού, Βάσκες και Μπαλάφα, ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Όστοϊτς που σε αυτό το ματς δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του.