ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 827 φορές

Αναστασιάδης: «Θείο δώρο το γρήγορο γκολ»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ Άγγελος Αναστασιάδης ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα ήμασταν καλοί, στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Ένα γρήγορο γκολ για την ομάδα και στην κατάσταση που είναι, αλ,λά και με τα προβλήματα που έχει είναι Θείο δώρο. Ανεβαίνει και η ψυχολογία, λύνονται και τα πόδια...», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήμασταν ωραίοι. Είχαμε ένα παιχνίδι καθαρά δικό μας, αλλά δεν ήρθε μόνο η ήττα. Έγινε και θρίαμβος για τους αντιπάλους. Και εκεί όμως είχαμε καλά στοιχεία, απλά δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε την δική μας παρουσία να την μετουσιώσουμε σε γκολ. Σήμερα που πήγαμε όλοι μαζί όλα έγιναν πιο εύκολα. Παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, η ομάδα αντεπεξήλθε».

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε...

Στη ΒΕΡΟΙΑ: "Η ΒΕΡΟΙΑ έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Είναι μία δύσκολη αντίπαλο για κάθε ομάδα και στην έδρα της, αλλά και εκτός. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές και έπρεπε να πάμε όλοι μαζί κι όταν το κάναμε όλα έγιναν πιο εύκολα".

Για την πίεση στον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πίεση από όλες τις πλευρές. Πρέπει να κερδίζουμε από τον κόσμο. Ή θα σε πάει ψηλά ή θα σε κάνει κομμάτια. Δεν υπάρχει μέση λύση. Αυτό συνέβη και σήμερα και θα συμβεί και αύριο και το περιμένουμε. Μόνοι πρέπει να γυρίσουμε την κατάσταση. Δεν ψάχνουμε ευθύνες από πουθενά. Η αλήθεια είναι αυτή. Το αγωνιστικό είναι αυτό που θα φέρει τον κόσμο ή θα τον διώξει".

Για τον Ζήση Βρύζα: "Και για τον Ζήση εμείς φταίμε. Εάν η ομάδα πήγαινε καλά ούτε η παραίτηση του Βρύζα θα υπήρχε, ούτε η δική μου. Το αγωνιστικό έχει την πρώτη ευθύνη για τον οποιονδήποτε".