ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 887 φορές

Με πολλά προβλήματα στη Βέροια ο Π.Α.Ο.Κ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη ΒΕΡΟΙΑ.  Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του στην περιοχή των προσαγωγών ωστόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του ή όχι θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται πριν τον αγώνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω του γνωστού προβλήματος στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, ο Παναγιώτης Γλύκος που συνεχίζει θεραπεία λόγω κάκωσης στο γόνατο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και κάνει ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Φάνης Τζανδάρης, oΧέντβιγκες Μαντούρο και οι τιμωρημένοι Ρατς, Αθανασιάδης.

Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 αφιερώθηκε στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για Βέροια βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Πούγγουρας, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Φακούντο, Παπαγιαννόπουλος.