ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 711 φορές

Γκρανέρο: «Ποτέ δεν είναι εύκολο με τον Π.Α.Ο.Κ.»

Ο Χοσέ Γκρανέρο δήλωσε στην κάμερα του Novasports και το Γιάννη Πάγκο πως παρά το ντεφορμάρισμά του, ο Π.Α.Ο.Κ. παραμένει ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση, τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ανέβει πάρα πολύ και το αποδείξαμε αυτό τόσο στο ματς με τον Ατρόμητο όσο και σε αυτό της Λιβαδειάς. O Π.Α.Ο.Κ. είναι από τις σημαντικές ομάδες της Ελλάδας, απλά αυτή τη φορά περνά μια κακή φάση. Ποτέ δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολύ καλό ρόστερ και δομή σαν ομάδα. Εμείς εξακολουθούμε να είμαστε η ΒΕΡΟΙΑ και δεν πρέπει να εφησυχάσουμε αλλά να δώσουμε τη δέουσα προσοχή».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Όπως έχω ξαναπεί, εμείς εντός έδρας δυναμώνουμε πάρα πολύ. Είμαστε μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση τα παιχνίδια της και που εμπνέει εμπιστοσύνη μέσα στην έδρα της. Θα πρέπει να κάνουμε την δική μας δουλειά μέσα στο γήπεδό μας και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μπροστά στο κοινό μας. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, μια πραγματική γιορτή για την πόλη μας κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την απουσία του πρώτου σκόρερ Καλτσά: «Αυτό που προσπαθήσαμε από την αρχή ήταν να χτίσουμε μια ομάδα. Πάνω από την ομάδα δεν είναι κανείς ατομικά. Δεν μπορώ όμως να μην πω ότι ο Νίκος Καλτσάς κάνει μια εξαιρετική χρονιά και είναι η ισορροπία μας στην επιθετική. Δεν θα μείνω όμως ατομικά στο Νίκο καθώς έρχονται από πίσω πολλοί ποδοσφαιριστές, ο Κάμπορα, ο Ντουμίτρου, ο Μπαργκάν, ο Μπεν, ο Γεωργιάδης που και αυτοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα καλύψουν το κενό του».