ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 826 φορές

Λαναρής: «Θα κοιτάξουμε τον Π.Α.Ο.Κ. στα μάτια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, Γιώργος Λαναρής και μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θα πάει στη ΒΕΡΟΙΑ:

«Είναι αναμενόμενο να γεμίσει το γήπεδο από φίλους του ΠΑΟΚ και κάθε φορά γίνεται αυτό».

Για τους στόχους της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Στη ΒΕΡΟΙΑ κάνουμε μια πάρα πολύ καλή χρονιά και ξεπεράσαμε τις προσδοκίες μας. Μέχρι το τέλος θα μαζέψουμε και άλλους βαθμούς για να ξεπεράσουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι πάντα η σωτηρία επειδή γνωρίζω το πρωτάθλημα. Αν δεν κερδίζαμε μέσα στη Λιβαδειά θα κινδυνεύαμε. Το περσινό παράδειγμα της Ξάνθης τα λέει όλα. Μέχρι να σωθούμε και μαθηματικά παλεύουμε για βαθμούς. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Πάμε να παίξουμε όπως παίζουμε με όλους. Θα κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια, σίγουρα έχουμε κάποιες απουσίες βασικών αλλά τα παιδιά θα τα δώσουν όλα».

Για τους τιμωρημένους που δηλώθηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Κάνεις έναν προγραμματισμό και βλέπεις που έχεις τις περισσότερες πιθανότητες. Ο κ. Γκρανέρο έκρινε και δήλωσε μερικούς τιμωρημένους με τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, επειδή ακούγονται διάφορα δεν θα περάσει ο ΠΑΟΚ εύκολα όπως λένε κάποιοι. Χτυπάνε την ομάδα και είναι πολύ άσχημο για τα παιδιά να διαβάζουμε διάφορα σενάρια».

Για την απότομη πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ:

«Αυτό προβληματίζει πολύ κόσμο και δεν ξέρω τι φταίει στον ΠΑΟΚ. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια «κοιλιά» αλλά όχι τόσο μεγάλη. Φέτος, ήταν μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο καλός».

Για το αν υπήρχε προσυμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Μπεν:

«Όχι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο, διαφορετικά θα είχε πάει στον ΠΑΟΚ ο Μπεν. Τον Μπεν τον ήθελε ο ΠΑΟΚ όπως τον ήθελε και ο Ολυμπιακός. Το που θα πάει ο παίκτης είναι καθαρά θέμα του ποδοσφαιριστή. Λήγει το συμβόλαιο του και σαν ελεύθερος αποφασίζει».