ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 831 φορές

Τζινάρ: «Μπορούμε το θετικό αποτέλεσμα με Π.Α.Ο.Κ.»

Στο Αθλητικό Metropolis φιλοξενήθηκε ο Ισπανός γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ Χαβιέ Τζιναρ, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι στο οποίο όσοι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν θέλουν να το ευχαριστηθούν. Ο αγώνας είναι δύσκολος καθώς ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια ήττα και χρειάζεται τους 3 βαθμούς. Την νίκη όμως την χρειαζόμαστε και εμείς και έχουμε δείξει άλλωστε ότι στην έδρα μας είμαστε πολύ δυνατοί και μπορούμε να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν είδε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι: «Όχι δυστυχώς εμείς δεν μπορέσαμε να δούμε το παιχνίδι γιατί ήμασταν στο λεωφορείο και γυρνούσαμε από τη Λιβαδειά. Μας ξάφνιασε το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας την ομάδα, έχουμε ανάγκη από βαθμούς επομένως θα τους διεκδικήσουμε».

Για το αν κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ από την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ είναι «πληγωμένο θηρίο»: «Σίγουρα θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο το ότι ο ΠΑΟΚ είναι πληγωμένος την δεδομένη χρονική στιγμή. Καθώς ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του να δεχθεί άλλη μια ήττα. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε δυνατοί στην έδρα μας χρειαζόμαστε τους βαθμούς και ίσως την ανάγκη πόντων που έχει ο ΠΑΟΚ να την εκμεταλλευτούμε».