ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1993 φορές

Περισσότερο από το μισό γήπεδο στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ.!!

Το απόγευμα της Τετάρτης (18/02) έγιναν γνωστές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ οι θύρες που θα τοποθετηθούν οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» και του Π.Α.Ο.Κ. στον Σαββατιάτικο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Με έκπληξη είδαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος των κερκίδων του γηπέδου της Βέροιας δόθηκε στους φιλοξενούμενους και πραγματικά είναι απορίας άξιο γιατί έγινε κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που οι ενδείξεις που υπάρχουν μέχρι τώρα (επίσημα ζητήθηκαν μόνο 500 εισιτήρια) αλλά και τα μηνύματα από την συμπρωτεύουσα, λένε ότι δεν αναμένεται να έρθουν τόσοι πολλοί φίλοι του «δικεφάλου» καθώς είναι απογοητευμένοι από την πορεία της ομάδας τους.

Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η αντίδραση του κόσμου της «Βασίλισσας», όμως σίγουρα δεν ήταν ότι καλύτερο για τους Βεροιώτες φιλάθλους και για την ίδια τους την ομάδα αυτή η εξέλιξη, ιδιαίτερα μετά από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αναφέρει:

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της "Βασίλισσας" με τον Π.Α.Ο.Κ.(21/02, ώρα 19.30) στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 2 και 4: 15€

Θύρα 1, 5 και 6 (φιλοξενούμενοι): 15€

Τα εισιτήρια του αγώνα θα μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας (Πέμπτη και Παρασκευή από 10.00 έως 17.00, Σάββατο από 10.00 έως την έναρξη της αναμέτρησης).

*Ελεύθερη είσοδος σε παιδιά έως 10 ετών

*ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ η ελεύθερη είσοδος σε κατόχους κάρτας ανεργίας και στις γυναίκες».