ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1530 φορές

Μαραγκός στο kerkidasport: «Τα καλύτερα έρχονται για τη ΒΕΡΟΙΑ»

Γέννημα θρέμμα Βεροιώτης, ο Στέλιος Μαραγκός ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για το σπουδαίο διπλό της «Βασίλισσας του βορρά» απέναντι στον Λεβαδειακό, σκοράροντας στην τρίτη του μόλις συμμετοχή με την «κυανέρυθρη» φανέλα.

Ο 25χρονος αμυντικός-μέσος, γιος του παλιού άσσου της ομάδας, Γιώργου, επέστρεψε στην ομάδα της πόλης του μετά από 9 χρόνια καθώς στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της, κατακτώντας μάλιστα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων το 2006.

Ο Μαραγκός μίλησε στο kerkidasport.gr όχι μόνο για την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του, αλλά και για το πρώτο τέρμα που πέτυχε, για το ερχόμενο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. και για αρκετά ακόμα θέματα.

Αναλυτικά:

Στέλιο, πρώτα απ’ όλα να σε ρωτήσουμε πώς νοιώθεις που φοράς μετά από πολλά χρόνια την φανέλα της «Βασίλισσας»;

«Είχα αφήσει κάτι στην μέση, αυτό ένοιωθα. Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα γύριζα στην ομάδα. Το περιβάλλον για εμένα είναι πολύ οικείο και είναι ευχάριστο που συναντάω γνώριμα πρόσωπα συνεχώς. Είναι και ιδιαίτερη τιμή για εμένα μιας και είναι η ομάδα του πατέρα μου».

Μπήκες αμέσως στα βαθιά παίρνοντας θέση βασικού στην ομάδα. Ο προπονητής σου σε εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή.

«Η αλήθεια είναι ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήρθα στην ομάδα και κατευθείαν έπαιξα. Η εμπιστοσύνη του προπονητή μου με κάνει χαρούμενο και το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να δίνω κάθε αγωνιστική το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να τον δικαιώνω για την επιλογή του αυτή».

Ήσουν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Νέων της ΒΕΡΟΙΑΣ που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το 2006. Πλέον ανήκεις και πάλι στις τάξεις της ομάδας. Τι πιστεύεις ότι άλλαξε μετά από τόσα χρόνια;

«Και τότε και τώρα τα πράγματα είναι καλά. Υπήρξαν κάποιες αλλαγές σε λειτουργικά θέματα, έχει εξελιχθεί γενικότερα η ομάδα και αυτό είναι ευχάριστο. Χαίρομαι πάντως που βλέπω τα ίδια γνώριμα πρόσωπα να στελεχώνουν την ΠΑΕ από τότε μέχρι και σήμερα».

Αγωνίζεσαι τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός μέσος. Αλήθεια ποια είναι η θέση που θέλεις να παίζεις εσύ;

«Κοιτάξτε, εγώ πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις εξίσου καλά. Είναι το ίδιο για εμένα αλλά αν με ρωτήσεις που το απολαμβάνω περισσότερο τότε θα σου πω κεντρικός αμυντικός».

Την περασμένη Κυριακή πέτυχες το πρώτο σου γκολ με την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ στο ματς με την Λιβαδειά.

«Χάρηκα πάρα πολύ που το γκολ αυτό έδωσε το έναυσμα για μια τέτοια νίκη. Φυσικά μετά ήρθε και το γκολ του Νίκου και εκεί τελείωσαν όλα».

Τι άλλαξε στην άμυνα και η ομάδα παρουσιάστηκε τόσο πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία ματς;

«Πιστεύω πως όλη η ομάδα δούλεψε συλλογικά στην διάρκεια του αγώνα και ήταν πολύ πειθαρχημένη. Είχαμε ένα πλάνο και το εφαρμόσαμε στο ακέραιο όλοι».

Ακολουθεί τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Π.Α.Ο.Κ. έρχεται μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα και γενικότερα υπάρχει μια αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον κόσμο του. Αν είμαστε το ίδιο πειθαρχημένοι όσο στα δύο τελευταία παιχνίδια, τότε πιστεύω ότι θα πάρουμε βαθμό ή βαθμούς».

Κλείνοντας, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους της "Βασίλισσας";

«Ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να την στηρίξει μαζικά. Τα καλύτερα έρχονται και να είναι σίγουροι γι’ αυτό».

Συνέντευξη στον Παναγιώτη Παντσερίδη