ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 917 φορές

Φωνάζει για την διαιτησία ο Λεβαδειακός!!

Ο Λεβαδειακός στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου ηττήθηκε 2-0 από τη ΒΕΡΟΙΑ στη Βοιωτία, όμως έχει παράπονα από τη διαιτησία!!

Αν, μάλιστα, δείξει κανείς περισσότερη προσοχή στο πως περιγράφηκε ο αγώνας από την επίσημη ιστοσελίδα του Λεβαδειακού, τότε θα καταλάβει πως οι Βοιωτοί είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου και των βοηθών του, Γουργιώτη και Καμπούρη!

Οι φάσεις στις οποίες διαμαρτύρεται ο Λεβαδειακός είναι αρκετές, με πρώτη αυτή του 41’ όταν ζητήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Στάθη από τον Ραούλ Μπράβο. Στο 61’ οι Βοιωτοί ζητούν πέναλτι για χέρι του Μπατιόν, ενώ στο 74’ για χέρι του Ραούλ Μπράβο στη μεγάλη περιοχή. Επίσης, στην ιστοσελίδα του Λεβαδειακού αφήνονται αιχμές για το γκολ του Μάντζιου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

«Ο Μάντζιος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής έπειτα από την υπόδειξη του β’ βοηθού ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, προς έκπληξη όλων», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού υπάρχει και επιθετικό φάουλ του Μαργκού στο πρώτο γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ στο 84’ του αγώνα!

Είναι αυτό που λέμε... προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο!