ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 811 φορές

Μάντζιος: «Είχαμε πολύ άγχος»

Την αισιοδοξία του οτι ο Λεβαδειακός διαθέτει το υλικό για να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος παρά την ήττα από τη ΒΕΡΟΙΑ. Ο νέος τεχνικός της ομάδας της Βοιωτίας τόνισε την δυσκολία της κατάστασης λέγοντας οτι χρειάζεται πίστη και τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πραγματικά ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας. Υπήρχε όμως πίστη και διάθεση αλλά δεν έφθανε. Θεωρώ ότι στο α’ μέρος κατά διαστήματα ήμασταν καλύτεροι αλλά είχαμε δυσκολία στο να τελειώσουμε τις φάσεις που δημιουργούσαμε. Στην επανάληψη ήμασταν σαφώς ανώτεροι, χάσαμε κλασικές ευκαιρίες και κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ που εκεί πιστεύω κρίθηκε και το παιχνίδι.

Είχαμε πολύ άγχος λόγω της βαθμολογικής μας θέσης που τώρα έγινε και δυσκολότερη. Έχουμε δέκα παιχνίδια ακόμα, θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα που έχουμε εντοπίσει. Δεν μπορούμε βέβαια να τα αλλάξουμε όλα αλλά όσα είναι θεμιτά.

Ο Λεβαδειακός διαθέτει το υλικό για να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει στη συνέχεια. Πίστη υπάρχει αλλά χρειάζονται και τεράστια ψυχικά αποθέματα για να γίνει ο αγώνας και να παραμείνουμε στην κατηγορία».