ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 983 φορές

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Δύο ομάδες που καίγονται για βαθμούς αναμετρώνται το απόγευμα της Κυριακής (15/02, 17:15) στο Δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τοπικός Λεβαδειακός που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα υποδέχεται τη ΒΕΡΟΙΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό διαγράφει καθοδική πορεία και θέλει πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στον πρώτο γύρο η «Βασίλισσα» είχε επικρατήσει των Βοιωτών με 2-1 χάρις σε τέρματα των Μπατιόν και Ντουμίτρου.

Οι «κυανέρυθροι» του Χοσέ Γκρανέρο, μετά το άτυχο εντός έδρας αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο αλλά και τις βαριές εκτός έδρας ήττες σε Κέρκυρα και Γιάννινα, δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Άκη Μάντζιο δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, η οποία θα τους επιτρέψει να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ο τεχνικός των Βοιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μαχαίρα και Μπουσταμάντε, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν και τέθηκαν εκτός πλάνων. Σίγουρος απών θα είναι και ο Μιλιάζες που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών. Αντίθετα, το «παρων» θα δώσει ο νεοαποκτηθείς Μρντάκοβιτς που δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην ομάδα του!

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο έχει να αντιμετωπίσει τρία σημαντικά προβλήματα, καθώς άφησε εκτός αποστολής τους ανέτοιμους Καλί, Μπαργκάν και τον τιμωρημένο Μπαλάφα. Αντίθετα συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Ντάρσι Νέτο, ενώ για αγωνιστικούς λόγους άφησε εκτός τους Μαλόν και Παυλίδη.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ:  Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πίντερ, Σκέμπης, Κώτσιος, Στάθης, Βούκσεβιτς, Γκόμες, Πελέ, Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μρντάκοβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαραγκός, Μπατιόν, Νέτο, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Μάνταλος από την Καβάλα με βοηθούς τους Γουργιώτη (Φθιώτιδας) και Καμπούρη (Εύβοιας). Τέταρτος διαιτητής ο Γιάχος από την Χίο.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, δεξιά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Στάθης, αριστερά ο Πίντερ ενώ οι δύο κεντρικοί θα είναι οι Τριποτσέρης και Κώτσιος. Θέση στην άμυνα διεκδικεί και ο Τομάς. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ζίτο και Πελέ ως αμυντικά χαφ ενώ πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Βούκσεβιτς. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ορτέγκα, αριστερά ο Μιλοσάβλιεφ και στην κορυφή ο Μάντζιος.

ΒΕΡΟΙΑ: Κάτω από την εστία θα είναι ο Τζινάρ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Νέτο (δεξιά), Ραούλ Μπράβο (αριστερά), Βέρτζο και Όστοιτς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί πιθανότατα μόνος του ο Μπατιόν, έχοντας μπροστά του τους Βεργώνη και Καμπαγιέρο. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Καλτσάς, στο αριστερό ο Ντουμίτρου και στην κορυφή ο Μπεν.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Αήττητος είναι κόντρα στη ΒΕΡΟΙΑ ο Λεβαδειακός, όποτε την υποδέχεται στη Βοιωτία. Σε οκτώ παιχνίδια, ο Λεβαδειακός έχει 5 νίκες, με 3 αγώνες να έχουν λήξει στο «Χ».