ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 884 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Εκτός Μπαλάφας - Καλί, ερωτηματικό ο Μπαργκάν

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (15/02, 17:15) με τον Λεβαδειακό.

Οι «κυανέρυθροι» προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (12/02) στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου, με τον Χοσέ Γκρανέρο να βλέπει τον Μπαργκάν να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα.

Έτσι, η συμμετοχή του στο ματς της Λιβαδειάς θα κριθεί ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Σίγουρος απών από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι ο Σιρίλ Καλί, ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται αλλά δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας, μιας και έμεινε εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Παρέμεινε η τιμωρία του Μπαλάφα

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η έφεση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την μείωση της ποινής του Σωτήρη Μπαλάφα.

Θυμίζουμε, ότι ο Αρτινός μέσος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με τον διαιτητή Ιωαννίδη να γράφει στο φύλλο αγώνα ότι τον εξύβρισε.

Κατά συνέπεια παραμένει η ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών που είχε αρχικά επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση  του  ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΜΠΑΛΑΦΑ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, κατά της υπ΄αριθμ. 78/3-2-2015 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE».