ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1226 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με προβλήματα η προετοιμασία για Λεβαδειακό

Το βλέμμα τους στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (15/02) με τον Λεβαδειακό στρέφουν πλέον οι Βεροιώτες, αφήνοντας πίσω τους τη νέα βαθμολογική απώλεια από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο.

Η προετοιμασία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης (10/02) με τον Χοσέ Γκρανέρο να καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς τους τραυματίες Καλί και Μπαργκάν.

Ο πρώτος ολοκλήρωσε το στάδιο της αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο και πιστεύεται ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή του, ενώ ο δεύτερος υπέστη θλάση στη γάμπα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο Ντάρσι Νέτο ανεβάζει συνεχώς στροφές και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Λιβαδειάς, ενώ όσον αφορά τον Μπαλάφα που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές για τα όσα έγραψε ο διαιτητής μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, η απόφαση για την έφεση που κατέθεσε η Βεροιώτικη ΠΑΕ θα εκδοθεί την Τετάρτη (11/02) οπότε και θα γνωρίζει ο Χοσέ Γκρανέρο αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Να σημειωθεί ότι ο Μαραγκός με την κάρτα που δέχθηκε απέναντι στον Ατρόμητο συμπλήρωσε 10 κίτρινες (είχε 8 στην Κέρκυρα) και θα απουσιάσει από τα εντός έδρας ματς με Π.Α.Ο.Κ. και Εργοτέλη, ενώ 4 κάρτες συμπλήρωσαν οι Καλτσάς, Βάσκες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον «δικέφαλο του βορρά».

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης (11/02) με προπόνηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου.