ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1044 φορές

Ατυχία, διαιτησία, αστοχία, στέρησαν τη νίκη από τη ΒΕΡΟΙΑ!

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, με τον οποίο έμεινε στο 1-1.

Οι Βεροιώτες άξιζαν τους τρεις βαθμούς αλλά είτε από ατυχία, είτε από αστοχία, είτε λόγω των άδικων αποφάσεων του διαιτητή Βοσκάκη και του δεύτερου βοηθού Σταυρουλάκη, δεν κατάφεραν να τους κατακτήσουν μένοντας για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από την χαρά της νίκης.

Ο Χοσέ Γκρανέρο παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ξεκινώντας με τερματοφύλακα τον Τζινάρ, δεξί μπακ τον Βέρτζο, αριστερό τον Ραούλ Μπράβο, σέντερ μπακ τους Μαραγκό, Όστοϊτς και αμυντικά χαφ τους Βάσκες και Μπατιόν. Στο δεξί άκρο αγωνίστηκε ο Καλτσάς, στο αριστερό ο Ντουμίτρου και ο Καμπαγιέρο πίσω από τον Κάμπορα.

Η «Βασίλισσα» ξεκίνησε δυνατά και είχε την υπεροχή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση.

Μετά το δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 11’ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Ναπολεόνι μπήκε στη Βεροιώτικη περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ από τον Μπατιόν.

Στο 16’ το ξαφνικό μακρινό σουτ του Ούμπιδες ανάγκασε σε πολύ καλή επέμβαση τον Τζινάρ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να απειλήσει όταν ο Ντουμίτρου πήρε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ.

Στο 27’ οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ! Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από αριστερά, ο Γκορμπούνοφ έκανε άστοχη έξοδο και έχασε τη μπάλα, για να τη στείλει στα δίχτυα από κοντά ο Ντουμίτρου γράφοντας το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι, με την βοήθεια και του διαιτητή που με τα σφυρίγματά του συνέχισε να κλείνει τους Βεροιώτες στην περιοχή τους, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 33’ όταν μετά από φάση διαρκείας ο Μαρσελίνιο σούταρε ψηλά άουτ.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους η πίεση του Ατρομήτου εντάθηκε, με τους γηπεδούχους ωστόσο να χτυπάνε στην κόντρα και στο 37’ τον Κάμπορα να σουτάρει άουτ από πλάγια δεξιά, ενώ τρία λεπτά αργότερα τον Καλτσά να κάνει το μακρινό σουτ, τη μπάλα να κοντράρει στον Κατσουράνη και να ξεγελάει τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος όμως πρόλαβε να μπλοκάρει υπό την πίεση του Ντουμίτρου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια τρομερή ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ. Ήταν το 49’ όταν μετά από κόρνερ, ο Κάμπορα πήρε την κεφαλιά-πάσα από τον Μπατιόν και έκανε γυριστό σουτ, με τον Γκορμπούνοφ να αποκρούει εκπληκτικά με το ένα χέρι!

Στο 52’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανέρυθρους» όταν ο Καλτσάς βρέθηκε σε πολύ καλή θέση από δεξιά, μετά από μπαλιά του Βάσκες και έβγαλε παράλληλα στον Κάμπορα που δεν πρόλαβε για λίγα εκατοστά να σκοράρει!

Ενδιάμεσα από τις δύο αυτές φάσεις, ο Ατρόμητος είχε μια καλή στιγμή όταν ο Τζινάρ αδράνησε και έδιωξε λανθασμένα προ του Ναπολεόνι, αλλά στην συνέχεια της φάσης ο Ισπανός γκολκίπερ της «Βασίλισσας» απέκρουσε σωτήρια του σουτ του Ούμπιδες, ο οποίος είχε γίνει αποδέκτης της μπάλας!

Στο 57’ έπειτα από «πολιορκία» στην εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο Δημούτσος από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω στον Τζινάρ!

Μετά το 60’ ο ρυθμός έπεσε, με τον Ατρόμητο να πιέζει για την ισοφάριση αλλά να πέφτει πάνω στην καλοστημένη Βεροιώτικη άμυνα, ενώ από την άλλη πλευρά τους «κυανέρυθρους» να προσπαθούν να βγουν στις αντεπιθέσεις και να έχουν δύο σημαντικές στιγμές.

Στο 81’ ο Μπεν από αριστερά έβγαλε παράλληλη μπαλιά για τον Κάμπορα που δεν πρόλαβε για χιλιοστά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ στο 84’ ο Βεργώνης τροφοδότησε τον Καλτσά που έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή αλλά ο Γκορμπούνοφ μπλόκαρε με δυσκολία.

Στο 85’ ήταν η σειρά του Ατρομήτου να απαντήσει, όταν ο Κούρος σέντραρε από αριστερά και η κεφαλιά του Καράσκο από καλή θέση πέρασε λίγο δίπλα στο δεξί δοκάρι του Τζινάρ.

Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου το γήπεδο «πάγωσε»! Ο Ναπολεόνι έδωσε για τον Καραμάνο, αυτός έβγαλε μόνο του στην περιοχή τον Μπρίτο, ο οποίος με ψύχραιμο αριστερό σουτ νίκησε τον Τζινάρ γράφοντας το τελικό 1-1!

Οι Βεροιώτες θα μπορούσαν στις καθυστερήσεις να πάρουν τη νίκη που δικαιούνταν απόλυτα, αλλά στο 91’ η κεφαλιά του Μπατιόν κατέληξε στην αγκαλιά του Γκορμπούνοφ, ενώ στο 94' ο γκολκίπερ του Ατρομητου απέκρουσε εκπληκτικά την κεφαλιά του Βεργώνη και στην συνέχεια της φάσης ο Καλτσάς έστειλε με σουτ τη μπάλα ψηλά άουτ!

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Τζινάρ, Βέρτζος, Ρ. Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βάσκες (66’ Τάτος), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου (74’ Μπεν), Καμπαγιέρο (76' Βεργώνης), Κάμπορα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (54’ Δημούτσος), Φυτανίδης, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Γκαρσία (77’ Καράσκο), Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μαρσελίνιο (54’ Μπρίτο).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 09/02…