ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 921 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ανάλυση αγώνα

Μια σημαντική αναμέτρηση φιλοξενείται στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου (07/02, 19:30), με τη «Βασίλισσα του βορρά» να υποδέχεται τον «ευρωπαίο» Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες χωρίς τέρματα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Οι «κυανέρυθροι» του Χοσέ Γκρανέρο, μετά τη νέα βαριά ήττα που γνώρισαν αυτή τη φορά στα Γιάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ και την πολύ κακή εμφάνιση που πραγματοποίησαν, δεν έχουν περιθώρια για νέο στραβοπάτημα και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε την αναμέτρηση ως αγώνα «ζωής ή θανάτου», τονίζοντας ότι είναι ένα πάρα πολύ αποφασιστικό παιχνίδι για το μέλλον της ομάδας του.

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος έρχεται στη Βέροια με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Κορακάκη, μετά την απομάκρυνση του Ρικάρντο Σα Πίντο. Οι Περιστεριώτες θα κάνουν τα πάντα για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, καθώς με νέα απώλεια θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από το γκρουπ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα playoff.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Τρεις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του έχει να αντιμετωπίσει ο Χοσέ Γκρανέρο, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Καλί, Μπαργκάν και τον Μπαλάφα που τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές (!) για τα όσα έγραψε ο διαιτητής Ιωαννίδης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός αποστολής έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Ντάρσι Νέτο που είναι ανέτοιμος, όπως και οι Αμαραντίδης, Παυλίδης για αγωνιστικούς λόγους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα παρατάει την ομάδα του ο υπηρεσιακός τεχνικός Γιώργος Κορακάκης που θα ντεμπουτάρει για τους Περιστεριώτες, αφήνοντας εκτός αποστολής τούς Γεωργίου, Μπάρκα και Κοντοέ για αγωνιστικούς λόγους. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον Έλληνα προπονητή.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος, Μαλόν, Μαραγκός, Μπατιόν, Βάσκες, Βεργώνης, Τάτος, Καμπαγιέρο, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Ναζλίδης, Κάμπορα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Γκαρσία, Μπρίτο, Ούμπιντες, Καράσκο, Μαρσελίνιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Αγκουαζί.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου). Βοηθοί οι Καρσιώτης (Κορινθίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) και τέταρτος διαιτητής ο Κουτσιαύτης (Αρτας).

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ
 
ΒΕΡΟΙΑ: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καντιμοίρης, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μαλόν (δεξιά), Ραούλ Μπράβο (αριστερά), Βέρτζο και Όστοιτς. Ως μεσαίοι κεντρικοί θα αγωνιστούν οι Βεργώνης και Μπατιόν, δεξιά στην επίθεση ο Καλτσάς, αριστερά ο Ντουμίτρου, στην κορυφή ο Μπεν και πίσω του ο Ανδρέας Τάτος.
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γκορμπούνοφ, με τον Κιβρακίδη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Κούρο το αριστερό. Οι δύο στόπερ θα είναι οι Φυτανίδης, Κατσουράνης και μπροστά τους σε ρόλο αμυντικού χαφ θα αγωνιστεί ο Αγκουαζί. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Δημούτσος και Πιτού Γκαρσίου, με τον Ούμπιδες στο δεξί άκρο, τον Μαρσελίνιο στο αριστερό και τον Ναπολεόνι στην κορυφή της επίθεσης.
 
Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

Ποτέ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη η ΒΕΡΟΙΑ κόντρα στον Ατρόμητο! Συνολικά 14 παιχνίδια έχουν δώσει στην ιστορία τους οι δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να μετρά 8 νίκες και 6 ματς να έχουν τελειώσει ισόπαλα. Σε ότι αφορά με γηπεδούχο τη «Βασίλισσα», οι Περιστεριώτες έχουν δύο τρίποντα και 4 παιχνίδια έχουν ολοκληρωθεί στο «Χ».