ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 730 φορές

Βεργώνης: «Δεν αρμόζουν σε επαγγελματίες αυτές οι εμφανίσεις»

Με την γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο αρχηγός της «Βασίλισσας του βορρά» Αλέξανδρος Βεργώνης, ο οποίος υπέδειξε τον ίδιο και τους συμπαίκτες ως υπεύθυνους για την βαριά ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αρκετές φορές το έχουμε επαναλάβει. Νομίζω ότι η ευθύνη βαραίνει τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εμφανίσεις αυτές που αρμόζουν σε επαγγελματίες. Θα πρέπει να το αλλάξουμε άμεσα γιατί η θέση μας είναι πολύ δύσκολη.

Από εδώ και πέρα νομίζω ότι πρέπει ο καθένας να επανέλθει και να βρει τον εαυτό του. Όλοι μας έχουμε ευθύνη. Αρχής γενομένης από το ματς του Σαββάτου με τον Ατρόμητο να παρουσιάσουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο γήπεδο στο πρώτο 15λεπτο. Χάναμε 3-0 και σε κάθε στημένη φάση ο αντίπαλος απειλούσε. Μπορούσαμε να φάμε και 5 και 6 γκολ!»

Για το ότι δεν μπόρεσε η ομάδα του να αντιδράσει στην επανάληψη: «Σ’ αυτό έπαιξε ίσως ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και χειρότερος. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία. Το κύριο μειονέκτημά μας ήταν η έλλειψη ψυχισμού και συγκέντρωσης».

Για την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα: «Μας προβληματίζει η ήττα αυτή. Δεν είμαστε σε καλή φάση. Θα πρέπει να συζητήσουμε, κυρίως εμείς οι ποδοσφαιριστές, ώστε να το αλλάξουμε αυτό».