ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 681 φορές

Κάμπορα: «Να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν στον πρώτο γύρο»

Στις δηλώσεις του στην κάμερα της Νόβα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Χαβιέρ Κάμπορα είπε τα εξής:

«Είχαμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε προετοιμαστεί και είχαμε πει ότι τα Γιάννινα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα όσον αφορά τις στημένες φάσεις. Παρόλα αυτά καταφέραμε στο πρώτο τέταρτο να δεχθούμε τρία γκολ από στημένες φάσεις και άλλο ένα λίγο αργότερα.

Όταν λοιπόν η αντίπαλη ομάδα παίρνει ένα τέτοιο προβάδισμα από στημένες φάσεις, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, μεταφέραμε το παιχνίδι στο αντίπαλο μισό όμως ήταν πλέον πολύ αργά».

Για το ότι δεν αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήμασταν πιεστικοί, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλά τοποθετημένος στο γήπεδο κι εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ κάποιες ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν».

Για το αν φρενάρει την πορεία της ΒΕΡΟΙΑΣ αυτό το αποτέλεσμα: «Φυσικά και μας φρενάρει πάρα πολύ, έχουμε ήδη απομακρυνθεί αρκετά από τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ. Παρόλα αυτά εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Θα πρέπει να γίνουμε η ομάδα που ήμασταν στον πρώτο γύρο και ελπίζω με τον Ατρόμητο να γυρίσουμε στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα».