ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 784 φορές

Γκρανέρο: «Μας άφησε πολλές πληγές το ματς με Ολυμπιακό»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χοσέ Γκρανέρο και μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Ολυμπιακό αλλά και για την μάχη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ήττα από τον Ολυμπιακό:

«Τα κριτήρια μου και οι αξίες μου έχουν μείνει ίδιες. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις διαιτητικές αποφάσεις. Ο κόσμος είδε τι έχει γίνει και εγώ κρατάω το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα μου παραμένει μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην έδρα της και δείξαμε για ακόμα ένα παιχνίδι τι ένταση και τι αγωνιστικό ρυθμό μπορούμε να έχουμε. Για εμένα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το πώς ένιωσε που στο 12ο λεπτό έχασε έναν ποδοσφαιριστή του:

«Έπρεπε να παραμείνω ψύχραιμος και να κρατήσω τη ηρεμία μου καθώς κάθε πλάνο που είχα έπεσε στο έδαφος. Έπρεπε να δούμε με ποιο τρόπο θα μπορούμε να διαμορφώσουμε τις εντολές που είχαμε δώσει για να συνεχίσει η ομάδα. Όταν η ομάδα μένει με 10 ποδοσφαιριστές από το 12’ τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα».

Για το αν μίλησε με τον Μπαλάφα:

«Δεν μιλήσαμε χθες αλλά σήμερα με μεγαλύτερη ηρεμία. Είπε πως δεν ήταν καθόλου έντονος αλλά μια παρερμήνευση μιας λέξης που τον οδήγησε στην αποβολή».

Για το αν μια ομάδα μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό με εννιά παίκτες:

«Όπως και να έχει ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι δύσκολο και προσπάθεια θα να βγάλεις κάτι θετικό. Με 10 ποδοσφαιριστές είναι ακόμα πιο δύσκολο ενώ με εννιά παίκτες είναι σχεδόν αδύνατο. Θέλαμε να αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο τον Ολυμπιακό και στο 11 εναντίον 11 ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε απαντήσεις εναντίον μας. Ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές δεν θυμάμαι κάποια ευκαιρία του Ολυμπιακού ενώ εμείς είχαμε το δοκάρι. Αν είχαμε παραμείνει 11 εναντίον 11 το παιχνίδια θα ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς».

Για τους λόγους που δεν αγωνίστηκε ο Μπεν με τον Ολυμπιακό:

«Ο Μπεν μας ενημέρωσες δύο μέρες πριν το ματς πως είχε υπογράψει και είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Ολυμπιακού οπότε θεωρήσαμε σωστό να μην παίξει. Είναι μια διοικητική απόφαση και περιμένουμε ενημέρωση».

Για το τι έλεγαν οι παίκτες του μετά τον αγώνα:

« Ήταν φυσιολογικό να υπάρχει ένα στενάχωρο κλίμα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Η πικρία και η στεναχώρια ήταν προφανής. Θέλαμε να δείξουμε γιατί είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα όμως για διάφορους λόγους και παράγοντες δεν μπορέσαμε».

Για τις μεταγραφές της ΒΕΡΟΙΑΣ:

«Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να έχω την κατοχή της μπάλας. Πιστεύω οι προσθήκες των Τάτο και Καμπαγιέρο θα βοηθήσουν πολύ. Ο Καμπαγιέρο είναι δημιουργικός και είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής ενώ και ο Τάτος είναι πολύ δημιουργικός και μπορεί να βοηθήσει».

Για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός:

«Είμαστε σε μια πολύ κρίσιμή φάση του πρωταθλήματος και κάθε ματς μπορεί να είναι καθοριστικό. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και με μια νίκη ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος ενώ με μια νίκη ο Ολυμπιακός ξεφεύγει πολύ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό:

«Αρχικά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει σε οποιοδήποτε γήπεδο, οποιαδήποτε ομάδα. Πρέπει να βρει την σταθερότητα και την διάρκεια που τον οδήγησαν να είναι πρώτος και με σημαντική διαφορά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί για το δικό του επίπεδο και να βρει την απόδοση που είχε διεκδικεί μέχρι το τέλος το πρωτάθληματος. Αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει αυτό το παιχνίδι θα έχουμε ένα πρωτάθλημα πάρα πολύ ενδιαφέρον που μπορεί να κριθεί και στην τελευταία αγωνιστική».

Για το παιχνίδι στα Γιάννενα:

«Είναι ένα σκληρό και δύσκολο παιχνίδι που έρχεται μετά από μια αναμέτρηση που μας άφησε πολλές πληγές. Ήρθε η στιγμή να δείξουν τα άλλα παιδιά του ρόστερ πως μπορούν να σταθούν με μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Ο Μπαργκάν από τις κλωτσιές που δέχθηκε από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν μπορεί να αγωνιστεί ενώ ο Μπαλάφας και ο Μπατιόν αποβλήθηκαν. Επίσης ο Ραούλ Μπράβο δεν είναι σίγουρος».