ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1108 φορές

Κουτσογιάννης: «Η συνοδεία Μαρινάκη γελούσε ειρωνικά και κορόιδευε τον κόσμο»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και αναφέρθηκε σε όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του αγώνα ΒΕΡΟΙΑΣ - Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρ’ ότι δεν μας τιμάει η συμπεριφορά μας, υπάρχουν κάποιες στιγμές που πλημμυρίζεσαι από οργή. Αναφέρομαι στην παρουσία της αποστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία είχε προκλητική διάθεση που δεν έχει θέση στους αθλητικούς χώρους. Ήταν μια παρουσία και συμπεριφορά, η οποία πρέπει δεν συνάδει με το αγωνιστικό πνεύμα».

Για τη συμπεριφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της συνοδείας του: «Σε κάθε διαιτητική απόφαση που ήταν σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας όταν κάποιοι καταφέρθηκαν με κομψό τρόπο εναντίον του, η απάντησή τους ήταν να γελούν ειρωνικά και να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Όλο αυτό δημιούργησε ένα αίσθημα αδικίας σε όλους. Θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον οι αγώνες θα είναι μια γιορτή, χωρίς τέτοιες διαιτησίες και με τους οπαδούς των δύο ομάδων να κάθονται μαζί. Το ξέρω ότι φαντάζει λίγο ουτοπικό αυτό που λέω, ωστόσο, είναι η προσωπική μου ευχή».

Για την δική του συμπεριφορά: «Τονίζω ότι δεν ήταν η πρέπουσα συμπεριφορά. Όταν, πλέον, φάνηκε ξεκάθαρα πως έπρεπε να κερδίσει ο Ολυμπιακός με κάθε τρόπο, αντιδράσαμε με άκομψο τρόπο. Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά σας επαναλαμβάνω πως δεν θα έπρεπε να είναι έτσι το ποδόσφαιρο».