ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 990 φορές

Καμπαγιέρο και με τη... βούλα στη «Βασίλισσα»

Ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του βορρά» είναι και επίσημα από σήμερα ο Ισπανός μέσος, Κάρλος Καμπαγιέρο Πέρεζ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, για τη μεταγραφή του οποίου σας ενημερώσαμε από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως και το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καμπαγιέρο αγωνιζόταν τα τελευταία 3,5 χρόνια στην Κόρδοβα (ήταν συμπαίκτης με τον Ραούλ Μπράβο), έχοντας συνολικά 87 συμμετοχές και 6 γκολ.

Φέτος που η ομάδα του προβιβάστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχοντας μόλις 3 συμμετοχές (στις αρχές του 2014 αντιμετώπισε σοβαρό τραυματισμό) και έτσι προτιμήθηκε να δοθεί στη «Βασίλισσα» για να πάρει συμμετοχές.

Εκτός από την Κόρδοβα, ο Καμπαγιέρο έχει φορέσει την φανέλα της Κάντιθ, της Λινάρες και της Αλκορκόν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο!

Πρόκειται για έναν πολυδιάστατο παίκτη, έναν μέσο «box to box», ο οποίος μπορεί να παίξει από κόφτης έως και 10άρι!

Η ανακοίνωση της Βεροιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου ποδοσφαιριστή Carlos Caballero Pérez. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία πού μου δίνετε να αγωνιστώ στην Βέροια. Με την δουλεία μου θα προσπαθήσω να προσφέρω τα μέγιστα τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν".