ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 657 φορές

Περέιρα: «Ο διαιτητής έκανε τη δουλειά του»

Μετά την αναμέτρηση της Βέροιας ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα τόνισε πως η ομάδα του είχε επιμονή και υπομονή, ενώ για την διαιτησία του αγώνα τα είδε όλα… μια χαρά!!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τη διαιτησία για να κερδίσει: «Νίκησε η καλύτερη ομάδα και ο διαιτητής έκανε τη δουλειά του. Ήμασταν η ομάδα που έκανε επιθέσεις σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο αντίπαλος αμυνόταν μαζικά».

Για το αν η ομάδα του απέκτησε διαφορά ασφαλείας για τον τίτλο: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Φυσικά είναι καλύτερα να είσαι πρώτος, παρά δεύτερος. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας. Είδαμε κι απόψε πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι. Ο άνεμος και ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να κοιτάζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ώστε στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν του είπαν οι παίκτες του τι έγινε στην αποβολή του Μπαλάφα: «Ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση και έχει μεσολαβήσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τη λήξη του αγώνα, μέχρι τώρα. Δεν πρόλαβα να μιλήσω με τους παίκτες μου».

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχανε την ηρεμία και τη συγκέντρωσή του: «Ο άνεμος μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά εμείς είχαμε επιμονή, υπομονή και κατοχή της μπάλας. Ψάξαμε την κατάλληλη στιγμή για να απειλήσουμε και όποιος πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός σήμερα νίκησε εύκολα, κάνει μεγάλο λάθος».