ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 876 φορές

Γκρανέρο: «Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε στο γήπεδο»

Δεν θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο, ο οποίος αρκέστηκε να πει ότι όλος ο κόσμος είδε τι έγινε στο γήπεδο. Παράλληλα δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την σημερινή μας εμφάνιση. Η ομάδα ήταν σίγουρη στον αγωνιστικό χώρο και στάθηκε με αξιοπρέπεια όχι μόνο όσο αγωνιζόταν με 11 παίκτες αλλά και με 10 και με 9. Οι οπαδοί μας εκτίμησαν το ότι η ομάδα βγήκε και έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό και αναγνώρισαν την προσπάθεια. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα ώστε να έχουμε μια χρονιά που ο κόσμος θα συνεχίσει να διασκεδάζει με τον ποδόσφαιρο που του προσφέρουμε».

Για την διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία όπως δεν την σχολιάζω ποτέ. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο».Σε ερώτηση για την διαιτησία απάντησε ότι δεν σχολιάζει ποτέ την διαιτησία».

Για την αποβολή του Μπαλάφα: «Μίλησα με τον παίκτη, μου είπε ότι απλά διαμαρτυρήθηκε και είχε έναν διάλογο ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν ήταν έντονος. Από αυτό τον διάλογο ήρθε η δεύτερη κίτρινη!»

Για τον αποκλεισμό του Μπεν υπογράμμισε: «Ο Μπεν μου είπε ότι υπέγραψε στον Ολυμπιακό, γι αυτό έκρινα σωστό να τον αφήσω εκτός αποστολής».

Σε ερώτηση για το πότε θα μπουν οι νέοι παίκτες απάντησε: «Ναι θα μπουν άμεσα. Ο Νέτο χρειάζεται λίγο χρόνο. Θα μας ενισχύσει και ο Καμπαγέρο, ο οποίος έρχεται δανεικός από την Κόρντοβα».