ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1348 φορές

ΒΕΡΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανάλυση αγώνα

Με ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα θα κλείσει η 21η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στην φιλόδοξη φέτος ΒΕΡΟΙΑ και τον ανεβασμένο -μετά την έλευση του νέου του προπονητή- Ολυμπιακό. Στο ματς του πρώτου γύρου ο «θρύλος» είχε επικρατήσει πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 των «κυανέρυθρων» στον Πειραιά.

Η «Βασίλισσα του Βορρά», μετά την βαριά ήττα στην Κέρκυρα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο θέλει να κάνει μια νέα αρχή ώστε να επανέλθουν τα χαμόγελα στην ομάδα και στον φίλαθλο κόσμο. Είναι εμφανές ότι λείπει η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας και για τον λόγο αυτό μέσα στην εβδομάδα είχαμε συνάντηση κορυφής όπου όλοι έδωσαν όρκο για μια νέα αρχή!

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είναι στο +2 από τον Π.Α.Ο.Κ. και μετά την χθεσινή ήττα του δικεφάλου έχει την ευκαιρία να αυξήσει και άλλο την διαφορά. Με την έλευση του Περέιρα οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο και βρίσκουν δίχτυα πολύ πιο εύκολα.

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΒΕΡΟΙΑ: Ο Χοσέ Γκρανέρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Σιρίλ Καλί που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Εκτός έμεινε και ο Μοχάμεντ Μπεν, πιθανότατα για να προστατευτεί λόγω των όσων ακούστηκαν τελευταία και παρουσίαζαν ως δεδομένη απόκτησή του από την ομάδα του Πειραιά! Στα θετικά για τον Ισπανό προπονητή ότι θα έχει στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Θωμά Ναζλίδη, του οποίου το δελτίο είναι έτοιμο, ενώ αντίθετα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τα άλλα δύο νέα αποκτήματα, τους Μαραγκό και Νέτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φουστέρ, Διαμαντάκο, Μπενίτες, Ρομπέρτο, Μποτία, ενώ ο Εντινγκά λείπει για το Κόπα Άφρικα. Επίσης, ο νεοαποκτηθείς Σαντάνα δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπατιόν, Βάσκες, Βεργώνης, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΒΕΡΟΙΑ: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καντιμοίρης. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείτε από τους Μαλόν δεξιά και Ραούλ Μπράβο αριστερά. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βέρτζος και Όστοιτς, με τον Μπατιόν λίγο πιο μπροστά τους. Ως μεσαίοι κεντρικοί θα αγωνιστούν οι Βεργώνης και Μπαλάφας, δεξιά στην επίθεση ο Καλτσάς, αριστερά ο Μπαργκάν και στην κορυφή ο Ντουμίτρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μεγιερι, με τον Ελ Αμπνταλαουί να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Μαζουάκου το αριστερό. Οι δύο στόπερ θα είναι οι Σιόβας και Αυλωνίτης. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Μανιάτης με τον Κασάμι, πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα έχει ο Ντομίνγκες ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Ντοσεβί ή Ντουρμάζ (δεξιά), Αφελάι (αριστερά) και τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης