ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1011 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Με Ναζλίδη αλλά χωρίς Μπεν υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει η ΒΕΡΟΙΑ στο δύσκολο Κυριακάτικο (01/02, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι της με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», που προέρχονται από μια πολύ βαριά ήττα στο Πρωτάθλημα από την Κέρκυρα και έναν απροσδόκητο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανιώνιο, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να αναστρέψουν το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε και -γιατί όχι- να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (31/01) με προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου.

Ο τεχνικός της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Σιρίλ Καλί που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Στα θετικά για τον Ισπανό προπονητή ότι θα έχει στην διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα Θωμά Ναζλίδη, του οποίου το δελτίο είναι έτοιμο, ενώ αντίθετα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τα άλλα δύο νέα αποκτήματα, τους Μαραγκό και Νέτο.

Εκτός έμεινε και ο Μοχάμεντ Μπεν, για την απόκτηση του οποίου ενδιαφέρθηκε "ζεστά" τις τελευταίες μέρες η ομάδα του Πειραιά!

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χοσέ Γκρανέρο, είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπατιόν, Βάσκες, Βεργώνης, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.