ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 810 φορές

Ολυμπιακός: Βασικοί οι Ντουρμάζ-Μιλιβόγεβιτς με ΒΕΡΟΙΑ

Ο Γολγοθάς του Ολυμπιακού ξεκινάει αύριο από τη Βέροια (1/2, 19:30), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν μόνο νίκη για να διατηρηθούν μπροστά από τον Π.Α.Ο.Κ., καθώς το ντέρμπι της Τούμπας πλησιάζει.

Στο αυριανό ματς αναμένεται να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής ο Φράνκο Χάρα, ενώ αναμενόμενα εκτός αποστολής έμεινε ο Φελίπε Σαντάνα που έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζει δύο αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Ηράκλειο κόντρα στον Ο.Φ.Η., με τον ανεβασμένο Ντουρμάζ να παίρνει τη θέση τού Ντοσεβί και τον Μιλιβόγεβιτς, αυτήν του Μανιάτη.

Εκτός αποστολής, πλην του Εντιγκά που είναι στο Κόπα Άφρικα, έμειναν, για αγωνιστικούς λόγους, οι Φουστέρ, Μπενίτες, Διαμαντάκος και Μπουχαλάκης.

Στα ιατρικά, ο Ρομπέρτο ανέβασε ρυθμό, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Στρέζος και Μποτία. Σε ό,τι αφορά τον Ισπανό πορτιέρο, υπάρχει η ελπίδα πως θα μπορέσει να προπονηθεί με μπάλα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και από την Πέμπτη να δοκιμάσει με την ομάδα εν όψει Τούμπας.

Η αποστολή της ομάδας για το ματς με τη ΒΕΡΟΙΑ: Μέγερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.