ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 660 φορές

Γκρανέρο: «Να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος η ΒΕΡΟΙΑ, είναι αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Χοσέ Γκρανέρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Ερχόμαστε από ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι στην Κέρκυρα, όμως στο τελευταίο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τον Ο.Φ.Η. κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση. Αν δούμε τα στατιστικά, φέτος, η ομάδα γίνεται πολύ δυνατή στο γήπεδό της και η έδρα μας είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Διατηρούμε μια πολύ καλή εικόνα και μια πολύ μεγάλη ένταση στα εντός έδρας παιχνίδια μας.

Από εκεί και πέρα, σίγουρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές. Σίγουρα οι βλέψεις είναι πολύ πιο υψηλές απ’ ότι στο ξεκίνημα της σεζόν και ίσως η ομάδα έδειξε ότι δεν ήταν έτοιμη να ανταπεξέλθει σε έναν καινούργιο ρόλο που της έχουν απαιτήσει».

Για το δύσκολο ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό: «Επιμένω ότι η ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια έχει δείξει ένα πάρα πολύ υψηλό επίπεδο και σ’ αυτό θα πρέπει να γυρίσουμε. Αν είμαστε ικανοί σαν ομάδα να ανταπεξέλθουμε και να σηκώσουμε κεφάλι μετά από μια κακή εμφάνιση στην Κέρκυρα και μετά από ένα πολύ δυνατό χτύπημα που δεχθήκαμε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, μέσα στο γήπεδό μας δεν νοιώθουμε να μειονεκτούμε απέναντι σε καμία ομάδα. Αν κάνουμε τα πράγματα όπως έχουμε μάθει να τα κάνουμε έως τώρα και όπως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τα κάνουμε, θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα από τον οποιονδήποτε!»

Για το αν θα είναι ένα ματς αποδείξεων για τη φετινή ΒΕΡΟΙΑ: «Οι παραδόσεις και η ιστορία των ομάδων για κάποιον λόγο υπάρχουν. Εμείς, με την δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα σαν ομάδα, αποδεικνύουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην παράδοση που είχε μέχρι τώρα η ΒΕΡΟΙΑ. Ίσως βρισκόμαστε λοιπόν στο μεταίχμιο, δηλαδή να αποδείξουμε αν η ομάδα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω ή αν της λείπουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να κάνει ένα άλμα που θα την φέρει στα πλέι οφ. Να αποδείξουμε δηλαδή ότι ορθά βρισκόμαστε σ’ αυτές τις θέσεις που είμαστε τώρα».