ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1359 φορές

Ντύνεται στα «κυανέρυθρα» ο Κάρλος Καμπαγιέρο! (video)

Όπως σαν ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η «Βασίλισσα του βορρά» είναι πολύ κοντά σε τριπλό μεταγραφικό χτύπημα, λίγο πριν το φινάλε της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου!

Ο ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές που αναφέραμε είναι ο 30χρονος Ισπανός μέσος, Κάρλος Καμπαγιέρο Πέρεζ, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία 3,5 χρόνια στην Κόρδοβα (ήταν συμπαίκτης με τον Ραούλ Μπράβο), έχοντας συνολικά 87 συμμετοχές και 6 γκολ.

Φέτος που η ομάδα του προβιβάστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν δεν κατάφερε να καθιερωθεί έχοντας μόλις 3 συμμετοχές και έτσι προτιμήθηκε να δοθεί στη «Βασίλισσα» ως το τέλος της περιόδου.

Να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2014 ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Εκτός από την Κόρδοβα, ο Καμπαγιέρο έχει φορέσει την φανέλα της Κάντιθ, της Λινάρες και της Αλκορκόν, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ράγιο Βαγιεκάνο!

Πρόκειται για έναν πολυδιάστατο παίκτη, έναν μέσο «box to box», ο οποίος μπορεί να παίξει από κόφτης έως και 10άρι!

Η μετακίνησή του στη ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώθηκε χθες αργά το βράδυ από την ομάδα της Κόρδοβα και αυτό που απομένει πλέον είναι να διευθετηθουν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθει επίσημα και από την πλευρά της "Βασίλισσας"!