ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1449 φορές

Ας αφήσουν επιτέλους ήσυχη την «Βασίλισσα»!!

ΞΥΠΝΗΣΑΝ… ΜΝΗΜΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει η ΒΕΡΟΙΑ την Κυριακή (01/02, 19:30) υποδεχόμενη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο Δημοτικό στάδιο της πόλης!

Οι «κυανέρυθροι», χωρίς να παραγνωρίζουν φυσικά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την συντριβή στην Κέρκυρα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και για να κλείσουν τα στόματα όλων αυτών που από την αρχή σχεδόν του πρωταθλήματος την εμπλέκουν σε «πονηρά» παιχνίδια και την κατατάσσουν στο... άρμα του Ολυμπιακού!

Αποκορύφωμα όλων αυτών, τα δημοσιεύματα και οι τοποθετήσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως φίλων συναδέλφων από την συμπρωτεύουσα, οι οποίοι ιδιαίτερα την τελευταία εβδομάδα έχουν επιδοθεί σε έναν «πόλεμο λάσπης» εις βάρος της «Βασίλισσας», θεωρώντας σίγουρο το διπλό του Ολυμπιακού και αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα, λόγω της χαμηλής απόδοσης από τον ΟΠΑΠ (εμπλέκοντας και τον οργανισμό σε πονηρά παιχνίδια) όσο και από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, της νίκης του «θρύλου»!

Από την άλλη πλευρά, τα Αθηναϊκά ΜΜΕ και κυρίως αυτά που πρόσκεινται στην ομάδα του Πειραιά, θέλουν -παραμονές του αγώνα- τον Μοχάμεντ Μπεν να ντύνεται στα ερυθρόλευκα και μάλιστα με την συγκατάθεση της Βεροιώτικης ΠΑΕ, κάτι που αναπαράγουν οι Θεσσαλονικείς θέλοντας να δώσουν έμφαση στο πόσο «κολλητοί» είναι Ολυμπιακός και ΒΕΡΟΙΑ!

Προφανώς, όλοι αυτοί που σκαρφίζονται με τη νοσηρή φαντασία τους τα παραπάνω, δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ήθελε να δώσει τον Μπεν στον Π.Α.Ο.Κ., άσχετα αν τελικά δεν έγινε κάτι τέτοιο λόγω της άρνησης του ποδοσφαιριστή, ενώ ξεχνάνε την σύμπραξη της ΒΕΡΟΙΑΣ με τους δύο συμμάχους της Σούπερ Λιγκ, τον «δικέφαλο του βορρά» και τον Παναθηναϊκό, στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΠΟ, κάτι το οποίο σίγουρα ενόχλησε τους πρωταθλητές Ελλάδος που μόνο με καλό μάτι δεν είδαν την κίνηση αυτή της «Βασίλισσας του βορρά»!

Όλοι αυτοί που τα έχουν βάλει, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, με την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, ξεχνάνε ότι αυτή ήταν μία από τις πρώτες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας που ήρθε σε ανοιχτή ρήξη με το κατεστημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και τότε οι ομάδες της συμπρωτεύουσας «σφύριζαν αδιάφορα», αφήνοντάς την μόνη και έρημη σε αυτή την προσπάθεια!

Για όσους λοιπόν το λησμονούν, θα τους γυρίσουμε 15 χρόνια πίσω, όπως γύρισαν οι μνήμες πολλών φιλάθλων της "Βασίλισσας" την τελευταία εβδομάδα, όταν τότε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βασίλης Τσαμήτρος, τα έβαλε με τη γνωστή «παράγκα», η οποία τον κυνήγησε ανελέητα με εχθρικές διαιτησίες και αλλεπάλληλες τιμωρίες της έδρας της (είχε γυρίσει όλο τον Θεσσαλικό κάμπο παίζοντας σε ουδέτερα γήπεδα), ακόμη και για ένα σακουλάκι σπόρια που εκσφενδονίστηκε προς βοηθό διαιτητή!

Αποκορύφωμα της τόλμης που έδειξε η «Βασίλισσα», ήταν η νίκη της μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0 επί του Ολυμπιακού, την τελευταία αγωνιστική της περιόδου 1997-98, χαλώντας την φιέστα των «ερυθρόλευκων» για τον τίτλο του πρωταθλητή και εισπράττοντας μάλιστα από το συγκεκριμένο παιχνίδι 30 εκ. δραχμές από τις εισπράξεις, αφού τυπικά γηπεδούχος ήταν η ΒΕΡΟΙΑ!

Φυσικά την επόμενη περίοδο τίποτα δεν ήταν... ρόδινο για την ομάδα της Ημαθίας. Τα πράγματα όσον αφορά το κυνηγητό της έγιναν ακόμη χειρότερα και το κατεστημένο την οδήγησε μέχρι και τη Δ’ Εθνική κατηγορία!

Όλα αυτά για να γνωρίζουν και να μαθαίνουν οι αγαπητοί συνάδελφοι, που… ελαφρά τη καρδία βάλλουν εις βάρος της ιστορικής «Βασίλισσας του βορρά».

Καλό θα ήταν, αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να την προβάλουν θετικά, να την αφήσουν στην ησυχία της! Κυρίως δε, όταν δεν έχουν στοιχεία στα χέρια τους ή δεν έχουν τις σωστές πληροφορίες, γιατί ακόμη στη Βέροια περιμένουν την κλήση ποδοσφαιριστή της από τον εισαγγελέα για το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. ενώ έχει περάσει σχεδόν ένας ολόκληρος γύρος και όλα αυτά που ακούγονται συνέχεια -κυρίως στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης- μόνο ζημία κάνουν στην ομάδα, πάνω στην οποία, δυστυχώς, έχει πέσει η «σκιά»…

«ΚΕΡΚΙΔΑ»