ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστολή στην "Β"

"Μια φορά κι έναν καιρό στις 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στην ήσυχη πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ μια ατίθαση και επικίνδυνη νεολαία τόλμησε να κάνει PARTY με μουσική στο κέντρο της πόλης. Ο κόσμος πολύς κοντά στα 200 παιδιά, οι "ΕΝΟΧΟΙ" 2.
Ο Π.ΠΑΡΗΣ και ο Μ.ΚΩΝΣ/ΝΟΣ κατηγορούνται για μια άκομα φορά γιατί απλά ειναι "διαφορετικοί", γιατί απλά είναι παράξενοι σε αντίθεση με την καθώς πρέπει σε εμφάνηση κοινωνία μας.
 
Ευτυχώς οι "ΚΑΛΟΙ" αστυνομικοί τους αντιλήφθηκαν ανάμεσα σε 200 άτομα και τους χαρακτηρήσαν ως υπεύθυνους απλά γιατί ξέρουν τα ονοματά τους και τα προσωπά τους και χωρίς να τους γίνει κανένας έλεγχος κατηγορούνται ως "ΕΝΟΧΟΙ".
 
Έτσι ξεκινάει η ιστορία μας για την οποία στις 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ημέρα τετάρτη δικάζονται αυτά τα 2 παιδιά χωρίς να φταίνε σε τίποτα για διατάραξη κοινής ησυχίας με κλήση η οποία τους ήρθε 2,5 μήνες μετά το περιστατικό.
 
Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε αυτή της πολιτικής και οικονομικής κρίσης,την άνοδο του ρατσισμού,την ανεργία να φτάνει σε τεράστια ποσοστά η αστυνομία προσπαθεί να εξοντώσει οικονομικά την νεολαία της πόλης.Ίσως όλα αυτά να γίνονται γιατί αυτά τα παιδιά σκέφτονται διαφορετηκά απο την κοινή γνώμη.
 
Το κείμενο ειναι γραμμένο από εμάς τους ίδους και έχει σταλεί σε όλα τα τοπικά μέσα πού νιώθουμε ότι η αστυνομία μας στοχοποιεί επανειλημμένα στέλνοντας μας συνέχεια σε δίκες χωρίς να φταίμε με σκοπό την οικονομική εξοντωσή μας.
 
Υ.Γ: Θα ήταν καλύτερο για εμάς να μας βάλουν αμέσως στην φυλακή καθώς είμαστε άνεργοι και δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτά τα χρηματικά πρόστημα. Να γλυτώσουν κι αυτοί από τα προσωπά μας να ηρεμήσουμε κι εμείς από τον οικονομικό στραγγαλισμό".
 
ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ ΟΙ "ΕΝΟΧΟΙ"
*ΠΥΡΚΑΣ ΠΑΡΗΣ
*ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ