ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 934 φορές

Τραγική εμφάνιση και αποκλεισμός από το Κύπελλο για τη ΒΕΡΟΙΑ!

Μία ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «κυνάρυθροι» ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι σκιά του καλού τους εαυτού, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες φετινές τους εμφανίσεις και δίκαια έμειναν έξω από το Κύπελλο, από έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερος στο σύνολο των δύο παιχνιδιών.

Άπαντες, ωστόσο, θα πρέπει να «ξυπνήσουν» άμεσα για να μην χαλάσει η καλή εικόνα που με τόσο κόπο έφτιαξε η ομάδα τη φετινή σεζόν!

Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο η «Βασίλισσα» είχε την κατοχή αλλά οι παίκτες της δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, μιας και οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη.

Εξαίρεση αποτέλεσε ένα σουτ του Ντουμίτρου στο 21’ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Πανιωνίου και ένα σουτ του Μπαλάφα στο 30’ που προσέκρουσε την τελευταία στιγμή σε πόδι αμυντικού του Πανιωνίου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Οι Βεροιώτες είχαν μια ανούσια κατοχή της μπάλας, έφταναν με ευκολία έξω από την αντίπαλη περιοχή αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερναν να κάνουν κάτι καλό.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά επικίνδυνοι στις κόντρα επιθέσεις τους και στο 64’ ο Φούντας γύρισε από τα αριστερά, ο Οστοϊτς δεν μπόρεσε να απομακρύνει σωστά και ο Μασούρας με πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να πιέσουν περισσότερο την αντίπαλη εστία για το γκολ της πρόκρισης, ωστόσο αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν ήταν οι φιλοξενούμενοι! Ήταν το 80’ όταν ο Μπουμάλ γύρισε από τα δεξιά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Μασούρας με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-1!

Το γκολ αυτό φαίνεται πως ξύπνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 85’ έφεραν το ματς στα ίσια, όταν έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ του Παπαδόπουλου, ο Καλτσάς με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1 και έδωσε ελπίδες στους «κυανέρυθρους» να οδηγήσουν τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Ωστόσο, παρά την προσπάθεια των παικτών του Γκρανέρο δεν άλλαξε κάτι, με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Μάνταλου (Καβάλας) και των βοηθών του Καραβασίλη (Καβάλας), Τουμπακάρη (Αθηνών).

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης (57’ Βάσκες), Εσπάρθα (57’ Καλτσάς), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (70’ Παυλίδης), Κάμπορα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαϊας, Μπούζας (89’ Γκίνη), Μασούρας, Οικονόμου, Πάνος, Φούντας (67’ Κολοβός), Σιώπης, Καθάριος (67’ Μπουμάλ), Αργυρόπουλος, Γκέζος.