ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 878 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ψάχνει το «γιατρικό» μέσω κυπέλλου!

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη «Βασίλισσα του βορρά» να… συνέλθει άμεσα από τη βαριά ήττα του περασμένου Σαββάτου στην Κέρκυρα, είναι το ματς της Τετάρτης (28/01) για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται τον Πανιώνιο στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας (3μμ) στην ρεβάνς του 2-1 της περασμένης εβδομάδας στη Νέα Σμύρνη και έχουν μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, ώστε από τη μια να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την «τεσσάρα» στην Κέρκυρα και από την άλλη να τονώσουν το ηθικό τους ενόψει την δύσκολης συνέχειας.

Αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (27/01) με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, στην οποία ο Χοσέ Γκρανέρο είχε όλους τους παίκτες -με εξαίρεση τον τραυματία Καλί- στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του νεοαποκτηθέντα Θωμά Ναζλίδη.

Ο τελευταίος, πάντως, δεν θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την κυανέρυθρη φανέλα στο ματς της Τετάρτης, μιας και δεν έχει εκδοθεί ακόμα το δελτίο του.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θα κάνει το απαραίτητο «rotation» στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, είναι οι εξής: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Μπαλάφας, Βάσκες, Βεργώνης, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντόγος, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Μάνταλος (Καβάλας) με βοηθούς τους Καραβασίλη (Καβάλας) και Τουμπακάρης (Αθηνών).