ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1570 φορές

Έκπληξη με Νέτο η «Βασίλισσα»!

Την έκπληξη με την απόκτηση του Ντάρσι Νέτο έκανε η «Βασίλισσα του βορρά»! Οι «κυανέρυθεροι» κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα για την απόκτηση του 34χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος το πρωί της Τρίτης (27/01) βρέθηκε στα γραφεία τα ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα διάρκειας 6 μηνών.

Ο Νέτο είχε αγωνιστεί στον Άρη από το 2007 έως και το 2012 και συνεργάστηκε με τον Κίκε Ερνάντεθ, ενώ είχε συμπαίκτες τους Κάμπορα και Μπατιόν, τους οποίους θα συναντήσει και πάλι στη «Βασίλισσα».

Το 2012 και το 2013 έπαιξε στην χώρα του με την φανέλα της Μπαΐα (36 συμ. / 3 γκολ), ενώ από το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, η οποία είναι Ελληνίδα και να μείνει μόνιμα στη χώρα μας.

Ο Νέτο μπορεί να μην αγωνίστηκε σε κάποιο σύλλογο από το καλοκαίρι, ωστόσο έκανε καθημερινά προπονήσεις με ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι σχεδόν έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «Βασίλισσα».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Βεροιώτικη ΠΑΕ αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή  Darcy Dolce Neto.

O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Η επιστροφή μου στην Ελλάδα με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την νέα μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της».