ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1513 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Ντύνεται από τώρα στα «κυανέρυθρα» ο Μαραγκός;

Πριν από περίπου 20 μέρες η διοίκηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας Στέλιο Μαραγκό, όχι όμως για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά γι’ αυτή του καλοκαιριού, κάνοντας χρήση του νέου κανονισμού.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή του παίκτη δεν άρεσε στη διοίκηση του Α.Ο.Κ., αλλά και στον Μιχάλη Γρηγορίου με αποτέλεσμα ο Βεροιώτης αμυντικός να τεθεί στο περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι, όταν και έληγε το συμβόλαιό του!

Μπροστά, λοιπόν, στο ενδεχόμενο ο ποδοσφαιριστής να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό, ξεκίνησαν προσπάθειες να βρεθεί μια λύση ώστε να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Κέρκυρα και να ενσωματωθεί από τώρα στις υποχρεώσεις της «Βασίλισσας του βορρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι πολύ πιθανό τα επόμενα 24ωρα ο Στέλιος Μαραγκός να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ. και να υπογράψει από τώρα το νέο του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους», ώστε να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Χοσέ Γκρανέρο!