ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 812 φορές

Γκρανέρο: «Τίποτα δεν ήθελε να μας βγει...»

Εμφανώς απογοητευμένος μετά την βαριά ήττα απέναντι στην Κέρκυρα εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χοσέ Γκρανέρο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός:

«Ήταν ένα πολύ κακό ξεκίνημα παιχνιδιού για εμάς, το οποίο αλλαξε τις συνθήκες του αγώνα και από εκεί και πέρα παρασυρθήκαμε σε ένα πολύ κακό παιχνίδι για το υπόλοιπο ματς.

Ο αντίπαλος εγκλιματίστηκε πολύ πάρα πολύ γρήγορα στις συνθήκες της αναμέτρησης και του αγωνιστικού χώρου. Στο πρώτο ημίχρονο ήξερε να εκμεταλλευθεί τις καλές του στιγμές και να κάνει τις ευκαιρίες του, γκολ. Με 3-0 το παιχνίδι είχε γίνει πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, δύσκολο και για να το διαχειριστούμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου να δείξουν αξιοπρέπεια, να βγάλουν περηφάνια και ηθικό, είπα ότι δεν μπορούμε να φύγουμε με την εικόνα που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά από ένα πάρα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο δικό μας και ένα πολύ καλό της Κέρκυρας, εμείς βγήκαμε διαφορετικά στην επανάληψη, κάναμε ευκαιρίες όμως ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήμασταν στη μέρα μας. Τίποτα δεν ήθελε να μας βγει. Είναι βραδιές που η μπάλα δεν θέλει να μπει και καταλαβαίνεις εξ αρχής ότι δεν πρόκειται να πετύχεις κάποιο τέρμα, ενώ αντιθέτως όποια ευκαιρία κάνει ο αντίπαλος να γίνεται γκολ, όπως έγινε στο τέλος.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα της Κέρκυρας για τη δίκαιη νίκη της. Εμείς θα πρέπει να καταλάβουμε ότι ήταν μια κακή βραδιά για εμάς αλλά πρέπει να σηκώσουμε άμεσα κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς.

Πραγματοποιούμε μια πολύ καλή χρονιά και πρέπει να συνεχίσουμε σ’ αυτό το δρόμο».