ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 954 φορές

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΕΡΟΙΑ: Ανάλυση αγώνα

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Κέρκυρα, σήμερα στις 17:15, μεταξύ δύο καλά οργανωμένων ομάδων. Στο ματς του πρώτου γύρου η ΒΕΡΟΙΑ είχε επικρατήσει με σκορ 2-1.

Ξεκινάμε από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δίνουν το δεύτερο σερί εντός έδρας ματς μετά την ισοπαλία με την Skoda Ξάνθη. Δύσκολο ματς για τους Κερκυραίους που θέλουν την νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά και να πάρουν πολύτιμους πόντους για την σωτηρία. Στα μεταγραφικά αποκτήθηκε ο Γεωργιανός στόπερ Κουμπούτια, ο μπακ Αιραπετιάν και ο Φάμπιο, ενώ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λεάλ.

Από την άλλη πλευρά η «Βασίλισσα του Βορρά» πήρε τη νίκη κόντρα στον Ο.Φ.Η. και έτσι τα χαμόγελα επέστρεψαν. Οι Βεροιώτες με ανεβασμένη την ψυχολογία, παρά την ήττα μεσοβδόμαδα από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, ταξίδεψαν στην Κέρκυρα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο μεταγραφικό μέτωπο, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν χθες τον επιθετικό Θωμά Ναζλίδη ενώ έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ανδρέα Τάτο!

ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γρηγορίου για τους γηπεδούχους, κυρίως στα άκρα της άμυνας όπου θα λείψουν οι δύο βασικοί μπακ, Γκόμες και Ντιόγκο. Εκτός επίσης θα είναι οι Κρητικός και Ζουμπουλάκης.

ΒΕΡΟΙΑ: Για τον Χοσέ Γκρανέρο, εκτός θα είναι ο τιμωρημένος Βέρτζος και ο τραυματίας Καλί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Βούκιτς, Κατίδης, Χασελμπάινκ, Σέντρικ, Άρτσε και Βάσκες.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Χουμπούτια, Φάμπιο, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Ζορμπάς, Κόντος, Παρασκευαϊδης, Σιόντης, Γεωργακόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Ραούλ Μπράβο, Όστοϊτς, Καταλά, Μαλόν, Aμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βεργώνης, Εσπάρθα, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Μπεν, Μπαργκάν, Καλτσάς, Κάμπορα.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Θα αγωνιστεί με τον Σέτκους κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξουν ή ο Παρασκευαϊδης ή ο Ανδρεόπουλος, αν και δεν είναι η φυσική τους θέση, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Σιόντης που ούτε αυτός παίζει σε αυτή την θέση. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βενέτης και Ντιμιτρόφσκι. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Ναγιάρ και Καρντόσο, δεξιά και αριστερά στην επίθεση θα είναι οι Χαβίτο και Κόντος ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μαρκόφσκι και πιο πίσω του ο Ρόχας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Φάμπιο και Ζορμπάς.

ΒΕΡΟΙΑ: Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καντιμοίρης, στο δεξί άκρο θα είναι ο Μαλόν, στο αριστερό ο Αμαραντίδης και οι δύο στόπερ θα είναι οι Όστοιτς και Ραούλ Μπράβο. Ο Βεργώνης έχει σίγουρη μια θέση στον άξονα ενώ δίπλα του θα είναι ο Μπατιόν ή ο Μπαλάφας. Πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Παυλίδης ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Καλτσά (δεξιά), Μπαργκάν (αριστερά) και Μπεν στην κορυφή της επίθεσης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης