ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 507 φορές

Γκρανέρο: «Να μπούμε και πάλι στην πρώτη πεντάδα»

Ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ, Χοσέ Γκρανέρο, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports, τόνισε πως η Κέρκυρα είναι μία ομάδα πολύ δυνατή ειδικά στην έδρα της και θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο και περίπλοκο παιχνίδι. Σεβόμαστε την ομάδα της Κέρκυρας που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που ξέρει να κάνει σωστά πράγματα. Θεωρώ όμως ότι η ΒΕΡΟΙΑ έχει μια σωστή γραμμή όσον αφορά την δουλειά της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Προερχόμαστε από τρία ματς πρωταθλήματος που παίξαμε πολύ καλά και επομένως θέλουμε να παραμείνουμε σ’ αυτή τη γραμμή».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Είναι πολύ σημαντικό να δούμε αρχικά σε τι κατάσταση θα είναι ο αγωνιστικός χώρος, γιατί είναι κάτι που επηρεάζει τις συνθήκες διεξαγωγής κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξέρουμε να διαχειριστούμε την κόπωση των παικτών. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τον τελευταίο μήνα παίζουν συνεχόμενα ματς, πάρα πολλά αγωνιστικά λεπτά συσσωρευμένα, επομένως η κόπωση είναι κάτι που πρέπει να διαχειριστείς σωστά, καθώς οι παίκτες δίνουν το μέγιστο σε κάθε αγώνα. Θα πρέπει να εγκλιματιστούμε άμεσα στο τι μπορεί να παρουσιάσει η Κέρκυρα ως γηπεδούχος έχοντας αντίπαλο τη ΒΕΡΟΙΑ, ενώ εμείς να κινηθούμε στα πλαίσια των τελευταίων παιχνιδιών».

Για την ευκαιρία να ξαναμπεί η ομάδα στην πεντάδα: «Αυτό ακριβώς έχω μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές μου. Πιστεύω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, αν κάνουμε εμείς ένα καλό παιχνίδι και πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε, να οδηγηθούμε ξανά στις βαθμολογικές θέσεις που φέτος η ΒΕΡΟΙΑ έχει συνηθίσει. Να ανέβουμε και πάλι λίγο πιο ψηλά, να μπούμε στην πεντάδα και να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε μια υπέροχη χρονιά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι γίνεται μια πάρα πολύ δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση για την ενίσχυση της ομάδας. Η προσπάθεια αυτή έχει να κάνει και με τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι που χειρίζονται τα θέματα βρίσκονται όλη μέρα πάνω από τις συγκεκριμένες υποθέσεις και πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Από εκεί και πέρα όμως είναι η στιγμή για να ξαναπώ πως ότι και να γίνει είμαι ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που έχει γίνει από τη διοίκηση αλλά και από το ρόστερ μου. Τα παιδιά έχουν δώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και είναι πολύ πιο πάνω από τον αρχικό στόχο που τους είχε ανατεθεί, επομένως και με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να συνεχίσω είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί εργάζονται πάρα πολύ σωστά».