ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1491 φορές

«Προβάρει» τα κυανέρυθρα ο Τάτος!

Ο Ανδρέας Τάτος είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ για την περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς φαίνεται να είναι προχωρημένο το ενδιαφέρον των «κυανέρυθρων» για την απόκτησή του!

Ο 25χρονος ικανότατος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Ατρόμητο και αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, με τη «Βασίλισσα» να έχει αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο από τον ελληνικό χώρο μιας και απέσπασε το προφορικό «οκ» του παίκτη.

Η μοναδική περίπτωση να στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή είναι να δεχθεί ο Τάτος μια δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και γι’ αυτό θα περιμένει λίγες ακόμη μέρες, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη ΒΕΡΟΙΑ.

Σε περίπτωση που τελικά η «Βασίλισσα» καταφέρει να κάνει δικό της τον βραχύσωμο άσο, θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στην φετινή προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση μιας θέσεις στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ.

Οι περιπτώσεις Ναζλίδη - Τζαβέλλα

Από εκεί και πέρα, στάσιμο παραμένει το θέμα της απόκτησης του Θωμά Ναζλίδη, αν και ο παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά με τους «κυανέρυθρους». Ο λόγος της καθυστέρησης αυτής είναι ότι ο 27χρονος επιθετικός δέχθηκε κρούση από τον Π.Α.Ο.Κ. μιας και τον θέλει στον «δικέφαλο» ο Άγγελος Αναστασιάδης που τον είχε παίκτη και στον Πλατανιά.

Όσον αφορά τον Τζαβέλλα, που δέχθηκε πρόταση από τη «Βασίλισσα», το πιθανότερο είναι να παραμείνει τελικά στον Π.Α.Ο.Κ. μέχρι και το τέλος της σεζόν, παρότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Έτσι κι αλλιώς η περίπτωσή του δεν ήταν εύκολη για τους «κυανέρυθρους» μιας και θα έπρεπε να σπαταλήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον κάνουν δικό τους.

Παράλληλα, στην ομάδα έχει προταθεί από γνωστό μάνατζερ και εξετάζεται ένας Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, με τις εξελίξεις στα μεταγραφικά να αναμένονται πιθανότατα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

«Ετοιμάζουν βαλίτσες» Κατίδης και Καταλά

Όσον αφορά τους παίκτες που θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας, οι Κατίδης και Καταλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν καθώς έχουν συμφωνήσει σε πρώτη φάση για την λύση των συμβολαίων τους.

Αντίθετα, με τον Βούκιτς δεν φαίνεται να βρίσκεται η «χρυσή τομή» και αν δεν αλλάξει κάτι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που μέχρι στιγμής έχει μηδαμινή προσφορά, θα παραμείνει μέχρι το τέλος της περιόδου στο έμψυχο δυναμικό της «Βασίλισσας».

Από εκεί και πέρα, κάποιοι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή τη στιγμή στο «κυανέρυθρο» ρόστερ, θα δοθούν ως δανεικοί σε ομάδες κυρίως της Football League, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι.

Υπολογίζεται ο Μπεν

Σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, η ΒΕΡΟΙΑ υπολογίζει κανονικά τον Μοχάμεντ Μπεν μέχρι και το καλοκαίρι. Σίγουρα το όχι του Γάλλου επιθετικού στην πολύ καλή πρόταση που του κατέθεσε ο Π.Α.Ο.Κ., από την οποία θα καρπωνόταν ένα σεβαστό ποσό και η «Βασίλισσα», προκάλεσε δυσαρέσκεια στους «κυανέρυθρους», οι οποίοι ωστόσο σεβόμενοι την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, δεν θέλουν να τον βάλουν στο «ψυγείο».

Έτσι, ο Μπεν συνεχίζει να υπολογίζεται από τον προπονητή του, ενώ ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο είχε να κάνει με το ότι ο παίκτης, μαζί με παράγοντας της ομάδας, βρισκόταν την προηγούμενη μέρα στην Θεσσαλονίκη για διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Π.Α.Ο.Κ., οι οποίες κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!