ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 766 φορές

Ραούλ Μπράβο: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με την Καλλονή, ο Ισπανός αμυντικός της «Βασίλισσας» Ραούλ Μπράβο δήλωσε χαρούμενος για την εικόνα της ομάδας του, όχι όμως και με το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα του Novasports:

«Είναι ξεκάθαρο ότι απλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Θεωρώ ότι η ομάδα μου έκανε κατάθεση ψυχής, έβγαλε καρδιά, έβγαλε πάθος, πάλεψε το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι από την εμφάνιση όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Κάναμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάρα πολύ μεγάλη ένταση, όπως μ’ αρέσει να βλέπω την ομάδα μου, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι για το ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Δεν ήμασταν αγχωμένοι, ξέρουμε πολύ καλά πού βρισκόμαστε. Εξ αρχής ο στόχος ήταν η άνετη παραμονή. Αυτήν λοιπόν θα πρέπει να εξασφαλίσουμε και μετά να κοιτάξουμε όσο ψηλότερα μπορούμε να φτάσουμε. Σήμερα λοιπόν κλείνουμε τον πρώτο γύρο, η ομάδα είναι κοντά στις θέσεις των πλέι οφ και σίγουρα αυτό είναι επιτυχία. Πιστεύω ότι, εξασφαλίζοντας τον αρχικό στόχο και διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε, σίγουρα θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε ακόμα πιο ψηλά».