ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 548 φορές

Γκρανέρο: «Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον εαυτό μας»

Ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Χοσέ Γκρανέρο, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports τόνισε πως θέλει η ομάδα του να δείξει την ταυτότητα που είχε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Καλλονή είναι σε γενικές γραμμές μια ομάδα που ξέρει να παίζει και ξέρει τι θέλει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχει πολύ καλή αμυντική συνοχή και είναι μια ομάδα συμπαγής που ξέρει πώς να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς περισσότερο πρέπει να σκεφτούμε την δική μας ομάδα από ότι τον αντίπαλο και θέλω να αποδείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε την ταυτότητα που είχαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Η ομάδα είναι καλά, ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον έχουμε και τις επιστροφές που τις είχαμε ανάγκη. Ερχόμαστε από μια ήττα από έναν αντίπαλο που γνωρίζαμε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι ότι μπορούμε να αντιδράσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει η ΒΕΡΟΙΑ για να κερδίσει το παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την αγωνιστική εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον εαυτό μας, αλλά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κάνουμε κατάθεση στον αγωνιστικό χώρο».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Δουλεύουμε πολύ καιρό πάνω σε αυτό αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Καλλονή. Είμαστε σε άμεση επαφή με τον πρόεδρο και θα προχωρήσουμε τον σχεδιασμό».