ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1063 φορές

Με Πανιώνιο η ΒΕΡΟΙΑ στο Κύπελλο!

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/01) στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΒΕΡΟΙΑ είχε μια αρκετά δύσκολη κλήρωση καθώς θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται το τριήμερο 20-21-22 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη και τον επαναληπτικό στο Δημοτικό στάδιο στις 27-28-29 του ίδιου μήνα. 

Οι αγώνες θα είναι διπλοί, δηλαδή οι ομάδες των οκτώ ζευγαριών θα αγωνιστούν και στις δύο έδρες, με τη γνωστή διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι στην περίπτωση που δεν προκύψει κάποια που θα προκριθεί μετά τα δύο ματς.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Πανιώνιος - ΒΕΡΟΙΑ
Πανθρακικός - Ο.Φ.Η.
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός
Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα
Τύρναβος - Ολυμπιακός
Ξάνθη - Παναθηναϊκός
Κέρκυρα - Α.Ε.Κ.

Οι επόμενες φάσεις μέχρι τον τελικό

Προημιτελική φάση (κλήρωση 26/1/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση. Η κλήρωση θα διενεργηθεί χωρίς περιορισμούς και τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Ημιτελική φάση (κλήρωση 9/3/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν από την προημιτελική φάση. Τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες και οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό. Ταυτόχρονα με την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.

Τελικός αγώνας: ΟΑΚΑ Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Στα παιχνίδια της 1ης, 4ης, 5ης φάσης ο πρώτος αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κληρώνεται γηπεδούχος, ενώ στους αγώνες της 3ης φάσης γηπεδούχοι στον πρώτο αγώνα θα είναι οι ομάδες του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας.