ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 886 φορές

Δηλώσεις από τον αγώνα Κυπέλλου της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Κυπέλλου της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Απόλλων Σμύρνης, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Χοσέ Γκρανέρο τόνισε ότι ενδιέφερε περισσότερο η εμφάνιση παρά το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μου αρέσει. Στο σημερινό ματς χρησιμοποιήσαμε κάποιους παίκτες που δεν είχαν πολλές συμμετοχές μέχρι σήμερα ώστε να τους έχουμε έτοιμους για την συνέχεια. Άλλωστε το ότι είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση μας επέτρεπε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Οπότε μας ενδιέφερε περισσότερο η εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα. Αγωνιστήκαμε σωστά, κλείσαμε τον αντίπαλο που είχε σωστή αμυντική τακτική και προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά του. Θέλαμε να ολοκληρώσουμε το ματς χωρίς τιμωρίες και τραυματισμούς και το καταφέραμε».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης σημείωσε:

«Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που διακρίνεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Κλείσαμε καλά τους χώρους στο πρώτο μέρος και σε μια από τις λιγοστές φάσεις που μας βγήκαν, πήραμε το προβάδισμα. Από εκεί και μετά, με σωστή τακτική και ίσως λίγη δόση τύχης, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Χάβι Τζινάρ (ΒΕΡΟΙΑ): «Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έγινε ακόμα δυσκολότερο όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοφάριση και τα δώσαμε όλα για τη νίκη, η οποία όμως δεν ήρθε. Σκεφτόμαστε πλέον το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή».

Βαγγέλης Πίτκας (Απόλλων): «Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Σήμερα είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Στόχος μας ήταν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε».