ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 954 φορές

Με αλλαγές η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται τον Απόλλωνα για το Κύπελλο

Στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνεται την Τετάρτη (07/01) στις 3μμ η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Οι «κυανέρθυροι», που έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση μετά τις δύο νίκες που πέτυχαν επί της Ερμιονίδας και του Εργοτέλη, έχουν πλέον στόχο την πρώτη θέση του 6ου ομίλου (την οποία κατακτούν ακόμα και με ισοπαλία), ώστε να μπουν στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της ερχόμενης Παρασκευής.

Ο Χοσέ Γκρανέρο αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ώστε να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ σίγουρος απών θα είναι ο Ραούλ Μπράβο που τιμωρήθηκε με την αυστηρή ποινή των τριών αγωνιστικών, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Μάλιστα, την Τετάρτη (07/01) η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα καταθέσει έφεση ώστε να μειωθεί η ποινή του Ισπανού αμυντικού στη μια αγωνιστική και να παίξει το Σάββατο κόντρα στην Καλλονή για το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός της «Βασίλισσας» δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Σωτήρη Μπαλάφα, Νταβίντ Βάσκες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό, ενώ αντίθετα έκπληξη προκάλεσε η συμμετοχή στην 19αδα του μέχρι πρότινος "παροπλισμένου" Γιώργου Γεωργιάδη!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής: Βασιλειάδης, Τζινάρ, Καλί, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μαλόν, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Γεωργιάδης, Χασελμπαινκ, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Ερμιονίδα - Εργοτέλης (15:00, Δημ. Κρανιδίου)
ΒΕΡΟΙΑ - Απόλλων (15:00, Δημ. Βέροιας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΒΕΡΟΙΑ 6
2. Απόλλων Σμ. 4
3. Εργοτέλης 1
4. Ερμιονίδα 0