ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 940 φορές

Τσιάμης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ απέδωσε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Βαγγέλης Τσιάμης μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Παναγιώτη Στεφάνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας»:

«Δυστυχώς δεν ήμασταν όσο έτοιμοι έπρεπε να είμαστε για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να μπει καλά η χρονιά. Θα ήταν σίγουρα πολύ καλό για την ψυχολογία μας να συνεχίσουμε τα επιτυχημένα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό ωστόσο δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Για το τί δεν πήγε καλά στον αγώνα: «Ίσως δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε. Θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

Για τον Παναιτωλικό: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα χτυπήσει στις κόντρες, όπως και έγινε άλλωστε. Ίσως δεν ήμασταν τόσο έτοιμοι».

Για την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να συνοδευόταν με μια νίκη. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται με παίκτες μεγάλης κλάσης, νοιώθεις κι εσύ ένας απ’ αυτούς. Προσπαθείς για το καλύτερο».