ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2034 φορές

Ένταση με αφορμή τη μεταγραφή Καλτσά στον Παναθηναϊκό!

Ένταση επικράτησε στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, στον σημερινό αγώνα της «Βασίλισσας» με τον Παναιτωλικό.

Αιτία ήταν η ανακοίνωση της απόκτησης του Νίκου Καλτσά από τον Παναθηναϊκό, η οποία βγήκε επίσημα στον "αέρα" λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, προκαλώντας -όπως είναι λογικό- πολλά ερωτηματικά για το τάιμινγκ που διάλεξαν να τον ανακοινώσουν οι «πράσινοι»!

Αυτό δεν έκανε καλό και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος φάνηκε να είναι επηρεασμένος στο σημερινό παιχνίδι, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα «άκουσε», τόσο αυτός όσο και η νέα του ομάδα, από κάποιους… καχύποπτους φιλάθλους!

Το αποκορύφωμα ήταν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν μετά το γκολ που πέτυχε ο Καλτσάς ήρθαν στα χέρια οι υποστηρικτές του με αυτούς που τον αποδοκίμαζαν, με αποτέλεσμα να έχουμε μια 5λεπτη ένταση στην θύρα 4 που ευτυχώς έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων!

Σίγουρα αυτή η ενέργεια του Παναθηναϊκού μόνο ως «αντιεπαγγελματική» μπορεί να χαρακτηριστείκαι είναι απορίας άξιο πώς ένας τόσο μεγάλος σύλλογος δεν σκέφτηκε να προστατέψει έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι με τα χρώματά του και τον έφερε σε αυτή την δύσκολη θέση!

Παράλληλα, έκανε δύσκολη και την παρουσία του Καλτσά στη ΒΕΡΟΙΑ μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, γιατί θα πρέπει να αποδεικνύει απο δω και στο εξής ότι αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι για το καλό και το συμφέρον της ομάδας που τον ανέδειξε.

Πιστεύουμε ότι ο Βεροιώτης παίκτης θα συνεχίσει να τα δίνει όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να... κλείσει τα στόματα των επικριτών του!